ZANOSNA GOLFERKA NAPRAVILA SVOJ SAJT ZA ODRASLE! Vatrena dama prodaje sve, muškarci "balave" za njom (FOTO)
Pejdž Spiranac, Foto: Instagram/Paige Spiranac

OČARAVA

ZANOSNA GOLFERKA NAPRAVILA SVOJ SAJT ZA ODRASLE! Vatrena dama prodaje sve, muškarci "balave" za njom (FOTO)

Krajem 2022. godine poznati magazin "Maksim" objavio je listu od 100 najzgodnijih žena na svetu, a upravo Pejdž predvodi tu listu

Objavljeno: 12:45h

Najpopularnija golferka na svetu, Pejdž Spiranac, nedavno je otvorila svoj sajt čiji naziv podseća na naziv poznatog sajta za odrasle.

"Onlypaige.com" je sajt na kojem za cenu od 9,99 dolara mesečno možete da pristupite sadržaju istog.

Kako kaže Pejdž, njeni brojni pratioci, a samo na društvenoj mreži Instagram ih ima 3,7 miliona, tražili su od nje način da se bolje upoznaju s njom.

- Uvek sam želela da fanovima omogućim način da se povežu sa mnom izvan društvenih medija. Sada se moj san konačno ostvario. Ova pretplata je uzbudljiv način da se povežete sa mnom kao nikada ranije. Uključuje sve, od instrukcija golfa i zavirivanja u moj svakodnevni život, do stvari iza kulisa, specijalnih događaja i fotografisanja - poručila je Pejdž.

Jedna od prvih objava na novom sajtu jesu fotografije u donjem vešu kojim je Pejdž čestitala dan zaljubljenih svima koji su se pretplatili.

Krajem 2022. godine poznati magazin "Maksim" objavio je listu od 100 najzgodnijih žena na svetu, a upravo Pejdž predvodi tu listu.

- Smešno je, jer me je menadžerka zvala i rekla: 'Nećeš verovati, ali "Maksim" želi da ti budeš na naslovnoj'. Prvo nisam shvatila, ali kad jesam, nazvala sam je i pitala: 'Čekaj, to znači da sam prva? - rekla je Spiranac.

Ona je stekla neverovatnu popularnost provokativnim objavama na društvenim mrežama.

Profesionalno se bavila golfom, ali je kao model i influenserka zasenila prethodno zaminanje.

Zanosne obline koje su privukle veliki broj muškaraca ipak nisu uvek donosile dobro.

Ona je svojevremeno otkrila da joj je jedna humanitarna organizacija zabranila nastup na turniru zato što su organizatori smatrali da će njene velike grudi odvlačiti pažnji drugih takmičara.

Upravo su grudi često u prvom planu na slikama i snimcima koje Pejdž redovno "kači" na društvene mreže.

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.