ŠAKIRA OSULA PALJBU PO PIKEU: Fudbaler Barselone će poludeti posle ove izjave!
Šakira i Pike, Foto: Profimedia

rat se ne završava

ŠAKIRA OSULA PALJBU PO PIKEU: Fudbaler Barselone će poludeti posle ove izjave!

Ne prestaju da se pojavljuju nove informacije oko razvoda Đerara Pikea i Šakire, o kom se priča već mesecima

Objavljeno:

Vest koja je potresla svet fudbala, a i šoubiznisa jeste sigurno razvod fudbalera Đerara Pikea i pevačice Šakire. Problemi oko njihovog razvoda ne prestaju i iz tog razloga su česta meta medija.

Svetski mediji iz dana u dan otkrivaju nove informacije, pisalo se o Pikeovoj novoj devojci, a dosta toga će se u idućem periodu odlučivati na sudu. To se naročito odnosi na starateljstvo nad decom. Sada je i Šakira progovorila o celoj situaciji.

Pike je nedavno razbesneo Šakiru time što je "Gremi" nagrade koje je pevačica osvajala ostavio u svojoj firmi koja je u njegovom vlasništvu bila i pre nego što je su stupili u brak. Kako se ta firma ne smatra nečim što su zajedno stekli u braku, tako će i Šakira imati dosta problema da povrati nagrade koje je svojim radom zaslužila.

1 / 7 Foto: Profimedia

Ipak, ni ona nije želela da ostane dužna fudbaleru Barselone. Šakira jenedavno u jednoj izjavi žestoko isprozivala Pikea, pokazavši da smatra da je ona sebe davala više u njihovom zajedničkom životu.

"Ja sam najviše žrtvovala u toj vezi. Došla sam u Španiju, preselila se, prihvatila nov način života, sve kako njegova karijera ne bi trpela. Mogli smo da živimo u SAD, gde bi mi bilo lakše da radim kada je u pitanju moja pevačka karijera. Dosta toga bi bilo blizu, ali to ne bi odgovaralo njegovoj fudbalskoj karijeri", rekla je Šakira za magazin "Elle".

Imajući u vidu kako su stvari tekle u proteklom periodu, nema sumnje da će i Pike uskoro imati spreman odgovor za Šakiru. Možda je i ova izjava način Kolumbijke da razbesni Španca, koji je već imao burnijih reakcija u vezi odnosa sa Šakirom. Nedavno su osvanule i fotografije sa jedne jahte na kojoj se ovaj nekada skladni par žestoko svađao pred očima svoje dece, što je dodatno zgrozilo njihove fanove.

Španski mediji su pisali da je Pike navodno varao Šakiru i ranije i to sa poznatom manekenkom Bar Refaeli, koja je jedno vreme bila u vezi i sa Leonardom di Kaprijom.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.