POSLE NEKOLIKO SATI ZAVRŠEN SASTANAK SA ADVOKATIMA: Šakira izašla sa osmehom na licu, Pike smrknut, a evo i ZAŠTO!
Pike i Šakira, Foto: Profimedia

nekom smrkne, nekom svane

POSLE NEKOLIKO SATI ZAVRŠEN SASTANAK SA ADVOKATIMA: Šakira izašla sa osmehom na licu, Pike smrknut, a evo i ZAŠTO!

Pike i Šakira zvanično su potvrdili raskid svoje ljubavne veze

Objavljeno: 15:02h

Pike i Šakira zajedno su bili čak 12 godina i imaju dva sina, ali je romansa pukla nakon što je poznata pevačica saznala da je igrač Barselone vara sa drugom djevojkom.

Iako oni nisu bili zvanično u braku morali su da potvrde rastanak sa advokatima kako bi rešili nekoliko ključnih pitanja oko imovine, a naravno u prvom planu bilo je i starateljstvo nad sinovima.

Očekivano odlučeno je da će deca da žive sa majkom, ali se Pike borio da Šakira ne dobije dozvolu da s decom odseli u Majami, te je hteo da oni ostanu da žive u Barseloni kako bi bio blizu svojim sinovima.

1 / 5 Foto: Profimedia

Međutim, čini se da sastanak nije prošao baš kako je igrač Barselone očekivao i prema prvim informacijama na kraju je shvatio da njegov plan neće uspeti.

Sastanak u advokatskoj kancelariji trajao je nekoliko sati, ali su novinari strpljivo čekali ispred i nadali se nekim reakcijama Pikea i Šakire.

Defanzivac Blaugrane prvi je napustio ovu zgradu i nije bio raspoložen da daje izjave. Bio je vidno zabrinut i ne previše zadovoljan konačnim dogovorom sa sada već bivšom partnerkom.

Ubrzo nakon njega i Šakira je napustila advokatsku kancelariju, ali se moglo videti da je daleko boljeg raspoloženja nego Pike.

Poznata pevačica je s osmehom napustila zgradu i čak je pozdravila novinare što to nije bio slučaj prethodih meseci, od kad traje ovaj skandal između nje i fudbalera.

Mediji u Španiji pišu da je Pike na kraju dao dopuštenje da deca mogu sa Šakirom da napuste Španiju. Ona je dva puta u prethodnim mesecima pokušala s njima da ide u Majami, ali Pike je oba puta to zaustavio i nije dao dozvolu da napuste zemlju.

No, nakon cele drame shvatio je da s tim neće ništa postići i da je najbolje da pokušaju da pronađu dogovor što su očigledno uspeli da urade.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.