"UKRAJINA BI TREBALO DA SE PREDA RUSIMA" - Američki MMA borac šokirao: "ZAR HOĆETE DA BUDETE NOVI AVGANISTAN?!"
Šon Striklend, Foto: Profimedia

razgnevio pratioce

"UKRAJINA BI TREBALO DA SE PREDA RUSIMA" - Američki MMA borac šokirao: "ZAR HOĆETE DA BUDETE NOVI AVGANISTAN?!"

Striklend je dao savete Ukrajincima i prema njegovom mišljenju, trebalo bi da se predaju jer bi u protivnom moglo doći do potpune katastrofe

Objavljeno:

Američki MMA borac Šon Striklend pozvao je Ukrajinu da klekne pred Rusijom i jednostavno postane deo nje.

Striklend je dao savete Ukrajincima i prema njegovom mišljenju, trebalo bi da se predaju jer bi u protivnom moglo doći do potpune katastrofe.

- Ukrajina bi trebalo samo da poklekne i postane deo Rusije. Znam da je s*anje i da još uvek možete da pobedite, ali jeste li sigurni da želite da budete novi Avganistan sledećih 30 godina? Neću reći da je to ispravno. To je gorka pilula, ali na kraju će svima biti bolje - kazao je Amerikanac.

Šon Striklend
foto: Profimedia

Nakon što su mu se korisnici društvene mreže požalili zbog takvih stavova, MMA borac napravio je novu objavu u kojoj je istakao licemerje kritika na njegov račun. Striklend je izjavio da svaka osoba može biti hrabra kada je u pitanju stvarna opasnost.

- Svi ste vi idioti. Šta ćeš sam učiniti? A da, sedećeš ispred telefona i slati poruke. Jeste li vi idioti sposobni uzeti pušku u ruke? - dodao je MMA borac.

Inače, Striklend je u oktobru u podkestu "The MMA Hour" (Čas MMA-a) ispričao o svojoj traumi iz detinjstva i toksičnom uticaju dede neonaciste.

Izjava američkog borca datira još od početka ruske invazije, u međuvremenu su stvari daleko otišle i čini se kako više nema povratka, a iz dana u dan sve je veći broj žrtava na obe strane. Najgore od svega, dosta civila je poginulo, čak i dece.

Treće pregovore predstavnici Ukrajine i Rusije održali su danas na tlu Belorusije i navodno postoji mali pomak, ali i dalje nije postignut konačan dogovor prema kom bi se obustavila paljba i diplomatskim načinom rešio spor.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.