VRELA IRINA UDARILA PO PUTINU: Rusija je NIKO i NIŠTA, 2 grada s asfaltom, ostalo je močvara! SVE ĆE BITI UKRAJINA!
Irina Morozjuk/Vladimir Putin, Foto: Printscreen/Instagram/irina_moroziuk, Profimedia

najzgodniji ukrajinski patriota

VRELA IRINA UDARILA PO PUTINU: Rusija je NIKO i NIŠTA, 2 grada s asfaltom, ostalo je močvara! SVE ĆE BITI UKRAJINA!

Prva žena predsednica kluba u Ukrajini smatra da Rusi nikada više neće imati poštovanje

Objavljeno: 20:53h

Atraktivna predsednica ukrajinskog fudbalskog kluba Lavov, Irina Morozjuk, već je stekla popularnost u svetu zbog svoje funkcije, ali i seksipilnog izgleda.

Irina je supruga bivšeg reprezentativca Ukrajine, Mikole Morozjuka.

Ali ona je i jedna u nizu popularnih osoba u Ukrajini koje su javno prozvale Rusiju i njenog predsednika Vladimira Putina, zbog invazije na njihovu domovinu koja traje već 12 dana.

Prva žena predsednica kluba u Ukrajini smatra da Rusi nikada više neće imati poštovanje i da su oni niko i ništa bez obzira na teritorijalnu veličinu.

Oštrim rečima u objavi na Instagramu odgovorila je na očiglednu izvučenu iz konteksta ili čak potpuno lažnu izjavu Putina da niko ne zna gde je Ukrajina i da im niko neće pomoći:

Vladimir Putin
foto: Profimedia

- Mi smo velika zemlja! Mi smo velika sila! Ceo svet je sa nama. Samo pogledajte ovaj video! Naši vojnici će ući u istoriju kao heroji! Svi će pričati o nama i reći svima! Mi smo hrabri! Mi smo jaki!

- A ko su oni? Oni nemaju ništa osim velike teritorije i ništa više. Dva grada sa asfaltom, ostalo je močvara! Nikada više neće biti poštovani! Oni su niko! Oni su već izopšteni! Oni nisu zombiji, oni su kmetovi.. Sve će biti Ukrajina - napisala je Morozjuk očigledno u jakom nacionalnom zanosu.

Inače, koliko god volela svoju Ukrajinu, Irina je bila blizu zatvora 2020. godine, nakon što se snimila kako peva ukrajinsku himnu u donjem vešu (u boji zastave), svečano držeći ruku na prsima.

- Prema članku 338. Kaznenog zakona Ukrajine, zloupotreba državnih simbola kažnjava se novčanom kaznom do 50% minimalnog dohotka ili zatvorom od 6 meseci do 3 godine - rekao je tad advokat Jurij Jurčenko.

Njen suprug Mikola ima 13 nastupa u dresu ukrajinske reprezentacije, a trenutno je član Čerrnomoreca. Tokom karijere je igrao za Lavov, Lokomotivu Kijev, Dnjepar, Dinamo Kijev, Krivbas, Metalurg Donjeck i Rizespor u Turskoj.

U nastavku možete videti još slika Irine Morozjuk, kada se nije toliko bavila politikom...

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.