TIJANA BOŠKOVIĆ DALA SEBI ODUŠKA NAKON BRILJANTNE PARTIJE: Više sam plakala nego protiv Amerikanki!
Foto: Profimedia

emotivna

TIJANA BOŠKOVIĆ DALA SEBI ODUŠKA NAKON BRILJANTNE PARTIJE: Više sam plakala nego protiv Amerikanki!

Korektor reprezentacije Srbije je posebno srećna što su odbojkašice doprinele da se nadmaši rekord u broju osvojenih medalja

Objavljeno:

Tijana Bošković je još jednom potvrdila svoj vanserisjki kvalitet u utakmici odbojkaške reprezentacije Srbije za bronzanu medalju na Olimpijskim igrama u Tokiju.

Pobeđena je Južna Koreja za veliko slavlje, a Tijana je bila najefikasnija sa 33 poena.

- Više sam sad plakala nego posle poraza od Amerike. Hvala Bogu - od sreće. Presrećna sam što smo posle teškog poraza u polufinalu smogli snage da izađemo u ovaj meč. Bile smo jako motivisane da donesemo još jednu medalju jer je velika čast igrati za reprezentaciju, pogotovo na Olimpijskim igrama i drago mi je što smo ovom medaljom oborili taj rekord iz Rija i došli do devet odličja - istakla je najbolja odbojkašica sveta.

Tijana Bošković
foto: Profimedia

Tijana je prezadovoljna osvojenom medaljom i što je isti rival poražen još jednom.

- Svakako da je prva utakmica bila lakša. Naravno da je ulog bio veći u utakmici za bronzanu medalju. Iako smo rezultatski lako dobili stvarno nije bilo lako. Videli ste koliko su se branile, koliko smo mi morali da napadamo. Nije bilo lako, emocije su tu uključene - zaključila je Boškovićeva.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.