STEFANOVIĆ UZBUĐEN PRED TRKU: Jedva čekam da stanem u startni blok i pokažem koliko vredim!
Foto: Starsport©

olimpijske igre

STEFANOVIĆ UZBUĐEN PRED TRKU: Jedva čekam da stanem u startni blok i pokažem koliko vredim!

Srpksi kajakaš Strahinja Stefanović kaže da je voda na stazi slana i malo teža, ali i da se oseća odlično pred prvi takmičarski dan

Objavljeno:

Srpski kajakaš Strahinja Stefanović rekao je danas da jedva čeka da počne nastup na Olimpijskim igrama i da će na takmičenju u Tokiju pokazati koliko vredi.

- Jako sam uzbuđen pred prvu trku. Vreme se polako menja, ali sam siguran da ću uspeti da se priviknem na sve uslove i da pokažem koliko vredim - rekao je Stefanović za sajt Kajakaškog saveza Srbije.

Trećeg dana trakmičenja u kajaku sprint na Olimpijskim igrama u Tokiju, na startu će se naći Stefanović, od 2.58 u sredu ujutro u kvalifikacijama u disciplini K-1 200 metara. Njegov timski kolega Bojan Zdelar nastupiće u kvalifikacijama u 2.51.

Strahinja Stefanović
foto: Printscreen

Stefanović je rekao da se privikava na uslove, ali da je zadovoljan svime, kao i da je voda na stazi slana i malo teža.

- Sutra imam trku i zaista jedva čekam da stanem u startni blok i da krenemo sa trkama. Privikao sam se na vremensku razliku i osećam se odlično. Mislim da će prvog takmičarskog dana za mene biti sve kako treba - naveo je on.

Svetski vicešampion iz Segedina u jednosedu na 200 metara, kome su Igre u Tokiju prve u karijeri, rekao je da mu se atmosfera u Olimpijskom selu veoma dopada.

On je dodao da su pored vrućine, otežavajuće okolnosti ograničenja i pravila u vezi sa koronavirusom.

- Svakog jutra radimo PCR test i popunjavamo detalje u aplikacijama. Međutim, na to smo svi već navikli - rekao je Stefanović.

(Espreso/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.