OTKRIVENO ZAŠTO JE NOVAK IZOSTAO SA CEREMONIJE: Đoković ima jak razlog za to!
Novak Đoković, Foto: EPA/Peter Klaunzer

ne brinite

OTKRIVENO ZAŠTO JE NOVAK IZOSTAO SA CEREMONIJE: Đoković ima jak razlog za to!

Srpski sportisti su blistali na ceremoniji i može se reći da su ostavili najupečatljiviji utisak, jer su svi imali male zastavice i zaista su izgledali moćno u odnosu na druge reprezentacije

Objavljeno: 15:43h

Čitav sportski svet je čekao ovaj dan s nestrpljenjem! Olimpijske igre su zvanično otvorene, uprkos velikim problemima i pandemiji korona virusa, koja je Igre odložila za godinu dana.

Srpski sportisti su blistali na ceremoniji i može se reći da su ostavili najupečatljiviji utisak, jer su svi imali male zastavice i zaista su izgledali moćno u odnosu na druge reprezentacije.

Barjaktari su bili košarkašica Sonja Vasić i vaterpolista Filip Filipović, a na ceremoniji nije bilo mnogih naših sportista, uključujući i najveće zvezde, Novaka Đokovića.

Kako nam je potvrđeno, Novak je odlučio da propusti ceremoniju otvaranja Igara, jer već za nekoliko sati ima meč protiv Uga Delijena u prvom kolu Olimpijskih igara. Taj meč je na programu u ranim jutarnjim časovima po vremenu u Srbiji, ne pre 8.30, a Novak je bio svestan da bi u slučaju dolaska na ceremoniju izgubio nekoliko dragocenih sati koji su mu ključni za pripremu meča i da onda ne bi bio spreman za meč sa Delijenom.

Novak je nikad motivisaniji stigao u Tokio, spreman je da osvoji zlatnu medalju, što je jedino što dosad nije osvojio u karijeri, a time bi ostao u konkurenciji da osvoji Zlatni slem, čime bi postao jedini teniser u istoriji kome je to pošlo za rukom.

Uz Novaka je u Olimpijskom selu ostalo još srpskih takmičara, ali i drugih sportista koji takođe nisu bili na otvaranju, poštu zvezde Slovenije Luke Dončića. Novaka su nastavili ostali sportisti da spopadaju, a najoriginalnije fotke napravio je sa belgijskim gimnastičarkama, gde je oduševio špagom.

(Espreso / Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.