SUSPENDOVAN SA IGARA ZBOG SEKSUALNOG UZNEMIRAVANJA: Mačevalac poreklom iz Bosne tvrdi da je sve LAŽ!
Foto: Twitter

olimpijske igre

SUSPENDOVAN SA IGARA ZBOG SEKSUALNOG UZNEMIRAVANJA: Mačevalac poreklom iz Bosne tvrdi da je sve LAŽ!

Čim je postao deo olimpijskog tima SAD-a, Hadžić je optužen od strane tri žene, za uznemiravanje koje se navpodno desilo između 2013. i 2015.

Objavljeno:

Mačevalac Sjedinjenih američkih država Alen Hadžić ne može da se pridruži svom timu u Olimpijskom selu u Tokiju.

Odluku suda saznao je samo nekoliko sati pred ceremoniju otvaranja Olimpijskih igara, a otkako je sleteo u Tokio, upravo na insistiranje tima SAD-a, Hadžić je bio izolovan u hotelu udaljenom pola sata vožnje od njih. Sada mu je samo dozvoljeno da se smesti bliže kolegama.

Mačevalac poreklom iz bosanskog Goražda je postao deo olimpijskog tima u maju, ali su se onda pojavile optužbe za seksualno uznemiravanje od strane tri žene, i to u periodu od 2013. do 2015. godine.

Hadžić je tvrdio da su to laži, ali je dobio suspenziju već 2. juna. Krajem istog meseca, suspenzija je ukinuta, ali je tim SAD-a ipak bio nemilosrdan prema Hadžiću (29) i izolovao ga u posebnom hotelu do konačne presude.

Svemu je doprinela i peticija elektronskih potpisa koju je navodno potppisao svaki član tima, a Hadžićev advokat tvrdi da je u pitanju samo jedna ili dve devojke koje su odlučile da se solidarišu sa navodnim žrtvama.

- Neću doživeti iskustvo koje sam zaslužio - neutešan je Hadžić.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.