POČELA SA RADOM AKADEMIJA VODENIH SPORTOVA CRVENA ZVEZDA: Ovo je samo početak, već se spremamo i za sledeće leto!
Foto: printscreen/instagram/akademija_vodenih_sportova_cz

svaka čast

POČELA SA RADOM AKADEMIJA VODENIH SPORTOVA CRVENA ZVEZDA: Ovo je samo početak, već se spremamo i za sledeće leto!

Najpre će se kamp održati u Ljigu od 5. do 10. jula, zatim u Gračanici od 15. do 20, potom i u Zvečanu od 20. do 25. jula i na kraju u Beogradu od 5. do 23. avgusta

Objavljeno:
Vanja Aleksić

Krajem juna sa radom je zvanično počela „Akademija vodenih sportova Crvena zvezda“, čiji je osnovni cilj rad sa decom na najsavremeniji način, sa najboljim timom stručnjaka kroz kampove, škole, turnire i promocije vezane za sve vodene sportove.

Jedan od organizatora je Nikola Rađen, vaterpolista Crvene zvezde, koji ima višegodišnje iskustvo sa organizacijom vaterpolo kampova i koji je povodom pokretanja „Akademije vodonih sportova Crvene zvezde“ izjavio:

- Smatramo da će tako vaterpolo i plivanje dobiti veliki broj pristalica, mladih polaznika i korist će biti višestruka. Osim zdravog načina života, bavljenja sportom, dobićemo i potencijalno uspešne sportiste.

Zvezdina akademija će već ovog leta biti prisutna u Ljigu, Gračanici, Zvečanu i Beogradu, gde će se održati i internacionalni turnir za juniore.

- Ovo će biti premijerno leto što se tiče Akademije. Pored četiri grada očekuju nas aktivnosti i u narednom periodu. Pored promocija koje ćemo sprovoditi i animirati mališane da dođu i pridruže se crveno-beloj porodici na bazenima "25. maj" i Školi plivanja i vaterpoloa, očekuju nas aktivnosti i veliki invent oko nove godine gde će se skupiti svi mališani iz gore navedenih gradova i biće gosti Crvene zvezde i Akademije. Takođe, uveliko spremamo i sledeće leto, jer želimo da Akademija bude gost sa svojim stručnim timom u još više gradova - istakao je za naš portal predsednik Vaterpolo kluba Crvena zvezdaIgor Milojević, a zatim dodao:

- Okupili smo tim stručnjaka koji će na najsavremeniji način nastupati u radu sa najmlađima pored velikog iskustva i znanja pružamo najkvalitetnije uslove i struku. Pored Nikole Rađena, koji je direktor Akademije tu je i Aleksandar Milojević glavni koordinator koji je trenerskim poslom bavi u VK Crvena zvezda i uspešno dokazuje i pokazuje kvalitet i veliki trenerski potencijal za budućnost kluba. Martina Jelenić je generalni sekretar kluba, bez koje nijedna ideja van vode ne može da se sprovede u delo - zaključio je gospodin Milojević.

Najpre će se kamp održati u Ljigu od 5. do 10. jula, zatim u Gračanici od 15. do 20, potom i u Zvečanu od 20. do 25. jula i na kraju u Beogradu od 5. do 23. avgusta.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.