ZVEZDA UBEDLJIVA U VATERPOLO DERBIJU: Partizan nemoćan, crveno-beli u polufinalu!
Foto: Espreso/Vanja Aleksić

vaterpolo, četvrtfinale

ZVEZDA UBEDLJIVA U VATERPOLO DERBIJU: Partizan nemoćan, crveno-beli u polufinalu!

U sledećoj rundi plej-ofa Zvezda će igrati protiv boljeg iz duela Novi Beograd - Zemun

Objavljeno:

VK Crvena zvezda porazio je Partizan sa ubedljivih 14:2 na bazenu "Milan Gale Muškatirović" i na dominantan način se plasirao u polufinale plej-ofa domaćeg prvenstva.

Crveno-beli su u prvoj utakmici pre sedam dana slavili sa 12:6. Ovo im je bio peti vezani trijumf protiv večitog rivala.

Možda se očekivala pobeda Zvezde, ali verovatno niko nije pomišljao da će izabranici Aleksandra Filipovića ovako "potopiti" Partizan.

Već posle prve četvrtine bilo je jasno da će crveno-beli otići u polufinalu, pošto su taj period dobili sa 5:0, a na poluvremenu je bilo 6:0. Posle tri perioda igre rezultat je bio 10:2.

Demonstraciju sile Zvezda je nastavila i u četvrtoj četvrtini koju je dobila sa 4:0. Zaista, neočekivano bledo izdanje Partizana.

Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Miloš Vukićević, koji je postigao tri gola, dok su po dva postigli Subotić, Milojević i Šulc. Kod Partizana su se upisali samo Rodić i Aksentijević.

Parovi polufinala su su Radnički - Šabac, odnosno Crvena zvezda i bolji iz okršaja favorizovanog Novog Beograda i Zemuna.

(Espreso/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.