ŠEFIKOVI PROBLEMI DOK JE BRANIO ZA ZVEZDU: Sin mi došao na meč sav u crno-belom i skandirao: "TATA POJMA NEMA"!
Foto: Starsport©

porodična "izdaja"

ŠEFIKOVI PROBLEMI DOK JE BRANIO ZA ZVEZDU: Sin mi došao na meč sav u crno-belom i skandirao: "TATA POJMA NEMA"!

Znam da sam "umro od smeha" kada sam ga video. Svi su znali da je moj sin i bio je velika atrakcija. Sećam se da su ga vođe navijača Zvezde zezale, ali nije bilo nikakvih problema - rekao je Šefik

Objavljeno:

Denis Šefik je bio jedan od najboljih igrača sveta koji su došli u VK Crvena zvezda 2012. i napravili pravu revoluciju u klupskom vaterpolu.

Osvojeni su svi domaći trofeji, ali i LEN Liga šampiona. Golman je bio heroj za sve navijače crveno-belih, ali ne i za sopstvenog sina.

Pošto je Šefik zapravo navijač Partizana, tako je njegovu ljubav prema crno-belima nasledio i sin David, kome je teško pao očev odlazak u redove najvećeg rivala.

- Pamtim da sam imao ozbiljnih problema sa sinom. On nije hteo da dolazi na utakmice, a na jednom meču je došao tako što se obukao sav u crno-belo i došao na Taš. Znam da sam "umro od smeha" kada sam ga video. Svi su znali da je moj sin i bio je velika atrakcija. Sećam se da su ga vođe navijača Zvezde zezale, ali nije bilo nikakvih problema - rekao je Šefik za TV Arena Sport i dodao:

- Radovao se kada Partizan da gol i kada ne odbranim. Kod rezultata 4:3 za Partizan počeo je da skandira "tata pojma nema". Finale Kupa na Banjici nije hteo da gleda, otišao je na Kopaonik.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.