NISU NIŠTA MOGLE SRPKINJAMA, ALI SU SVI 'ODLEPILI' ZA NJIMA: Ovo su 3 najlepše odbojkašice Brazila! (FOTO)
Rozamarija, Karol i Nijeme, Foto: Printscreen/Instagram/@rosamariaofficial, Printscreen/Instagram/@carolana15, Instagram/@nyemenunes

latino čari

NISU NIŠTA MOGLE SRPKINJAMA, ALI SU SVI 'ODLEPILI' ZA NJIMA: Ovo su 3 najlepše odbojkašice Brazila! (FOTO)

Nepisano je pravilo da su igračice sa pozicije libera među najlepšim u mnogim timovima, a to važi i za Brazil

Objavljeno: 00:12h

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije predvođena selektorom Danijeleom Santarelijem i korektorom Tijanom Bošković odbranila je titulu svetskog prvaka.

Srpske odbojkašice odigrale su fenomenalno čitav turnir pa i finale protiv Brazila, a već smo predstavili devojke koje oduševljavaju naciju.

Kada je reč o rivalkama, kao i uvek kad su u pitanju Brazilke, brojne članice ovog tima plene lepotom, a izdvajamo sledeće tri.

Nijeme Kosta

Nepisano je pravilo da su igračice sa pozicije libera među najlepšim u mnogim timovima, a to važi i za Brazil. Deo reprezentacije nisu nadaleko poznate bliznakinje Alves, ali ni atraktivna Nijeme Kosta ne zaostaje.

Nijeme je nedavno napunila 24 godine, visoka je 175 cm i igra za Minas u domovini. Nadamo se da će uskoro preći u Evropu, kako bi više bila pod okom televizijskih kamera...

Ana Karolina da Silva

Poznata i kao Karol, Ana Karolina da Silva je srednji bloker koji razoružava osmehom.

Ima 31 godinu i takođe nastupa u Brazilu a visoka je 183 cm, ne mnogo za svoju poziciju. Proglašena je za blokera turnira.

Rozamarija Montibeler

Broj 7 brazilske selekcije može da igra i na poziciji primača i na mestu korektora.

Rozamarija Montibeler ima 28 godina i 185 cm a igra u italijanskoj Novari. I tamo se oseća kao kod kuće jer ima italijansko poreklo.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.