SELEKTOR SRBIJE SANJA FINALE PROTIV SVOJE SUPRUGE: Hoće li opet dobiti strastveni POLJUBAC i ako je pobedi?!
Monika de Đenaro i Danijele Santareli, Foto: Printscreen/Sportklub

BAJKA

SELEKTOR SRBIJE SANJA FINALE PROTIV SVOJE SUPRUGE: Hoće li opet dobiti strastveni POLJUBAC i ako je pobedi?!

Svi pričaju o Srbiji, onoj od pre četiri godine, ali ova je skroz drugačija - napominje Santareli

Objavljeno: 07:41h

Selektor odbojkašica Srbije, Danijele Santareli, sumirao je utiske nakon plasmana svojih izabranica u finale Svetskog prvenstva.

Srbija je bila bolja od selekcije SAD-a rezultatom 3:1 i to je bio drugi trijumf naše reprezentacije na ovom turniru protiv aktuelnog olimpijskog šampiona.

- Nisam mnogo slavio jer je pred nama finale i imamo još jedan korak do našeg sna, a uz to sam i veoma umoran. Posle jučerašnje utakmice sam veoma umoran, vidite moje oči. Nadam se da ću dobro spavati. Međutim, veoma sam ponosan na tim i igračice, osoblje, federaciju, sve... Svi su dali svoje najbolje da nas stave u najbolju poziciju. Ovo je neverovatan rezultat jer je to skroz drugačija ekipa u odnosu na ranije. Svi pričaju o Srbiji, onoj od pre četiri godine, ali ova je skroz drugačija - napomenuo je Santareli.

Danijele Santareli
foto: Profimedia

Fokus je sada na finalu.

- Pobedili smo Ameriku, tri puta tokom ovog leta. Sjajan rezultat za nas. Pobedili smo i Poljsku pred njihovim navijačima, ali još uvek nije kraj. Moramo odmoriti i analizirati, uraditi najviše što možemo da dođemo do zlatne medalje - ističe italijanski stručnjak.

Ne krije da priželjkuje Italiju u finalu, a "Azurine" će do tamo morati preko Brazila. Taj meč je na programu u četvrtak od 20 časova.

- Iz više razloga. Nije samo zato što sam Italijan, što imam prijatelje tamo, bivše igračice, svoju ženu (smeh)... Naravno da sam jako srećan ako budu u finalu, to bi zaista bio san, sjajna stvar! Ostvarilo bi se ono o čemu sam sanjao početkom leta, baš o tome sam sanjao, da igram protiv Italije u finalu je nešto neverovatno. Finale Svetskog prvenstva je na svake četiri godine, a ovaj neverovatni tim je već drugi put tu. Neverovatan rezultat - zaključio je Santareli koji je oženjen liberom italijanske reprezentacije Monikom de Đenaro.

Danijele Santareli, Odbojka, Sport, Monika de Đenaro
foto: mokidegennaroofficial/Instagram

Kada su Italijanke jula ove godine osvojile Ligu nacija baš trijumfom nad Brazilom (3:0), Santareli je dobio vatreni poljubac od supruge, na terenu tokom slavlja.

Hoće li ga biti i tri meseca kasnije, ako on slavi sa Srbijom? Prvo da vidimo da li će Italijanke uopšte izboriti finale...

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.