AJDE JEDNA, NEGO DVE! Brazilske bliznakinje su MELEM ZA OČI, ne možete da odaberete koja lepotica je VRELIJA (FOTO)
Kejla i Kejt Alves oduzimaju dah, Foto: Printscreen/Instagram/@keyt.alves, Printscreen/Instagram/@key.alvees

dva u jedan

AJDE JEDNA, NEGO DVE! Brazilske bliznakinje su MELEM ZA OČI, ne možete da odaberete koja lepotica je VRELIJA (FOTO)

Obe se sem savršenim oblinama i osmehom koji topi odlikuju brojnim, ali nenapadnim tetovažama, a Kejla je otkrila kako dobija 50 puta više novca na OnlyFans-u nego u odbojci

Objavljeno:

Jedna je pravi praznik za oči i razlog da ne odvajate pogled od ekrana, ali nji ima dve! Brazilske bliznakinje važe za najseksi sportistkinje u svojoj zemlji, a naravno, najviše pažnje privlače kad se pojave zajedno.

Kejla i Kejt Alves Ramaljo su odbojkašice koje su zbog svog izazovnog izgleda već sa 22 godine stekle toliku slavu da više zarađuju od modelinga i društvenih mreža nego od sporta kojim se bave.

Obe igraju na poziciji libera. Kejt Alves je brineta koja je karijeru počela u Sesi Bauruu ali sada je članica modeling agencikje Easy Sports, a uz to zarađuje kao vlogerka i na TikToku i Instagramu na kom ima milion pratilaca.

1 / 5 Foto: Printscreen/Instagram/@keyt.alves

Obe se sem savršenim oblinama i osmehom koji topi odlikuju brojnim, ali nenapadnim tetovažama.

Njena sestra bliznakinja, plavušica Kejla Alves, otkrila je kako dobija 50 puta više novca skidajući se na OnlyFans-u nego takmičeći se u odbojci.

Kejla igra za odbojkaški klub Osasko iz Sao Paula, otvoreno je pričala o svojim aktivnostima van terena. Alves je otkrila kako njena zarada na internet platformi za odrasle prevazilazi ono što zarađuje baveći se sportom.

Kejla je poznata po tome što pokreće puls na Instagramu, gde redovno deli drske snimke sa svojih 2,3 miliona pratilaca. Ali, podjednako je popularna na OnlyFans-u sa svojim pretplatnicima koji vole tamošnji "raskošniji" sadržaj.

Govoreći za brazilsku novinsku kuću O Globo, omaleni libero je izjavila da je njen glavni fokus na odbojci.

Iako je priznala da ne planira da odustane od svoje sportske karijere, sve je prisutnija na sajtu za odrasle OnlyFans jer je zavedena novcem koji prima.

- Igram za profesionalni odbojkaški tim i smatram se profesionalnom sportistkinjom. Ali stvari van terena su za mene počele da napreduju. Tako da sam počela da posvećujem malo više pažnje paralelnoj karijeri.

- Sviđalo mi se to ili ne, danas su moji najveći prihodi tamo. Smatram se sportistom i zbog toga je moj imidž porastao na internetu. Dakle, ja sam sportista, model i takođe uticajan preduzetnik u svom sopstvenom biznisu - dala je sebi zanimljivu titulu Kejla pa šokirala:

- Zarađujem oko 50 puta više od digitalnih platformi nego od odbojke. Zaista se radi o tome. Zarađujem mnogo na OnlyFans-u jer je pretplata fiksna za ceo mesec. Ali više volim da igram odbojku nego da se slikam. Zato neću prestati sa karijerom igračice čak i ako je to trenutno moguće, finansijski gledano - poručila je.

Alves je zatim izjavila kako bi bila raspoložena da učestvuje u Velikom bratu Brazila kako bi dodatno unapredila svoj profil.

A onaj na Instagramu je već vrlo vrlo napredan u šta se možete sami uveriti...

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.