OGLASILA SE ANGELINA TOPIĆ! Otkrila način na koji je došla do velike pobede!
Angelina Topić je donela bronzu Srbiji, Foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

najavila je velike stvari!

OGLASILA SE ANGELINA TOPIĆ! Otkrila način na koji je došla do velike pobede!

Našla se na pobedničkom postolju među tri najbolje juniorke sveta

Objavljeno:

Angelina Topić je osvojila bronzana medalju na Svetskom prvenstvu za atletičare do 20 godina i najavila blistavu karijeru.

Srpska atletičarka u skoku u vis se oglasila posle istorijskog uspeha i nije skrivala oduševljenje. Ona je preskočila 1,93 metara i tako došla do velikog uspeha.

ANGELINA JE SRBIJI DONELA EVROPSKO ZLATO, A EVO KO JE NJEN OTAC: Poznata je FACA U SRBIJI!

Sada se oglasila mlada atletičarka i najavila Evropsko prvenstvo za seniorke. Angelina je otkrila kako je uspela da se podigne nivo samopouzdanja i dođe do velike pobede.

Angelinin let srušio REKORD IZ 1967. GODINE!

– Takmičenje je prošlo odlično ispunila sam sva svoja očekivanja čak i više nego s obzirom na situaciju od juče kada mi je malo palo samopouzdanje, ali kako se približavalo takmičenje ja sam pokušavala da se pre svega malo mentalno pripremim i uspela sam u tome. Našla sam se na pobedničkom postolju među tri najbolje juniorke sveta. Veoma sam zadovoljna osvojenom medaljom u istoj meri kao i medaljom sa Evropskog prvenstva. Sada se spremam za seniorsko prvenstvo Evrope koje se održava u Minhenu na koje ću otići opuštenije i nadam se prolasku u finale i što boljem rezultatu – rekla je Angelina Topić.

(Espreso/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.