OGLASIO SE DRAGUTIN TOPIĆ POSLE VELIKOG USPEHA: Mrzim patetiku, ali... (FOTO)
Dragutin Topić, Foto: Espreso.co.rs

ODUŠEVLJEN!

OGLASIO SE DRAGUTIN TOPIĆ POSLE VELIKOG USPEHA: Mrzim patetiku, ali... (FOTO)

Legendarni atletičar nije mogao da sakrije emocije posle nove medalje njegove ćerke Angeline

Objavljeno: 08:47h

Angelina Topić, ćerka proslavljenog atletičara Dragutina Topića, osvojila je bronzanu medalju na Svetskom prvenstvu za takmičarke do 20 godina u disciplini skok uvis.

Ona je, uprkos tome što je pre toga bila otrovana, uspela da se domogne odličja, a samim tim i postolja, što dovoljno govori o pobedničkom duhu koji definitivno poseduje.

Angelina je imala identičan preskočen rezultat kao i vicešampionka, Holanđanka Vrit Verman, ali je ona visinu od 1,93 preskočila iz prvog pokušaja i to joj je donelo drugo mesto.

Angelina Topić
Angelina Topićfoto: sas.org.rs

Mogla je Topićeva i do sjajnijeg odličja, ali je Estonka Karmen Brus u poslednjem pokušaju preskočila 1,95 metara i došla do zlata i titule prvaka sveta.

Ipak, kada se sve okolnosti uzmu u obzir, uspeh srpske atletičarke je veliki, a zadovoljstvo nije krio ni njen otac, koji je na svom Instagram profilu poslao sledeću poruku, uz fotografiju svoje ćerke:

- Mrzim patetiku i ono bronza zlatnog sjaja, ali ovaj put to stvarno i jeste tako. Posle jučerašnjih muka ovo je neverovatno. Jer si ti NEVEROVATNA!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.