CRNO-BELI POZIVAJU 'GROBARE': "Podrži Partizan na putu ka tituli!"
"Grobari", Foto: KK Partizan

spreman spektakl

CRNO-BELI POZIVAJU 'GROBARE': "Podrži Partizan na putu ka tituli!"

Klub je posle plasmana u plej-of rešio da nagradi navijače po uzoru na najveće organizacije u svetu

Objavljeno:

Navijači Partizana pozvani su da podrže svoj tim u borbi za titulu.

Zvanični profil Esport Partizana danas je na društvenim mrežama objavio da su karte za Best of 3 seriju u MTS dvorani 28. jula u prodaji i pozvao sve ljubitelje League of Legends-a u regionu na ovaj spektakl.

Klub je posle plasmana u plej-of rešio da nagradi navijače po uzoru na najveće organizacije u svetu video igara.

“Parni valjak“ će po prvi put omogućiti svojim pristalicama da dođu u dvoranu i pruže podršku igračima pred odlučujuće bitke u sezoni.

Čelnici kluba doneli su odluku da organizuju događaj na kome će “Grobari“ moći uživo da pruže podršku svojim miljenicima.

Crno-beli imaju nameru da primenom modela koji praktikuju najveći svetski klubovi dodatno doprinesu razvoju i interesovanju za Esport u našoj zemlji.

- Nakon završetka regularnog dela Balkanske Esports Lige na trećem mestu, Partizan Esports ulazi sa najvećim mogućim ambicijama u plejof! Prvi korak u borbi za titulu je upravo ovaj meč. Pozivamo vas sve da podržite naše momke u ovoj Best of 3 seriji koju ćemo gledati u sjajnoj atmosferi MTS Dvorane!

Debitantski tim “parnog valjka“ čine Aleksandar "Patkica" Stefanović, Veljko "Velja" Čamdžić, Aljoša "Milica" Kovandžić, Alexandru "Mihai" Zamfirache, Solal "Enjawve" Accary.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.