PARTIZAN NAJAVIO SPEKTAKL: "Grobari" će odlepiti kada čuju ove vesti! (VIDEO)
"Grobari", Foto: Starsport©

esport

PARTIZAN NAJAVIO SPEKTAKL: "Grobari" će odlepiti kada čuju ove vesti! (VIDEO)

Debitant na domaćoj Esport sceni, Partizan, spremio je za sve navijače kojima je crno-bela boja u srcu veliko iznenađenje.

Objavljeno:

“Parni valjak“ će po prvi put omogućiti svojim pristalicama da dođu u dvoranu i pruže podršku igračima pred odlučujuće bitke u sezoni.

Čelnici kluba doneli su odluku da organizuju događaj na kome će “grobari“ moći uživo da pruže podršku svojim miljenicima.

Crno-beli imaju nameru da primenom modela koji praktikuju najveći svetski klubovi dodatno doprinesu razvoju i interesovanju za Esport u našoj zemlji.

MIJAILOVIĆ ČESTITAO PARTIZANU NA POBEDI U DERBIJU: Klub ide u korak sa najmodernijim timovima na svetu!

Snimak francuske organizacije, Karmine Corp, predstavlja oličenje fantastičnog Esport događaja koji najvernijim navijačima daje priliku da pišu istoriju kluba zajedno sa igračima.

Ovom uživo događaju prisustvovalo je 15.000 navijača, a dvorana je bila rasprodata čak mesec dana unapred.

Esport Partizan
foto: Foto: Printscreen/EBL

Zvanični profil Esport Partizana danas je na Tviteru zagolicao maštu svim ljubiteljima League of Legendsa u regionu. Klub je posle plasmana u plej-of rešio da nagradi navijače po uzoru na najveće organizacije u svetu video igara.

Navijači će o mestu događaja kao i cenama karata biti uskoro obavešteni putem društvneih mreža kluba. Debitantski tim “parnog valjka“ čine Aleksandar "Patkica" Stefanović, Veljko "Velja" Čamdžić, Aljoša "Milica" Kovandžić, Alexandru "Mihai" Zamfirache, Solal "Enjawve" Accary

Espreso


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.