HTEO JE DA JE OBIĐE, PA U SPAVAĆOJ SOBI ZATEKAO BREDA PITA! Tajson ispričao kako je UHVATIO glumca sa svojom ženom
Bred Pit, Majk Tajson i Robin Givens, Foto: Profimedia

sećanja

HTEO JE DA JE OBIĐE, PA U SPAVAĆOJ SOBI ZATEKAO BREDA PITA! Tajson ispričao kako je UHVATIO glumca sa svojom ženom

Za Majka Tajsona smo svi makar čuli. Postao je najmlađi šampion sveta u teškoj kategoriji 1986. godine i još uvek drži rekord.

Objavljeno:

U svoje vreme bio je poznat po tome što je bio mrzovoljan. Tajsona su se plašili van ringa koliko i unutar ringa. Većina TV reportera bila je prestravljena pri pomisli da će intervjuisati Tajsona zbog njegovog karaktera. A kada ste svetski šampion u teškoj kategoriji koji je poznat po tome što ima lošu narav, niko pri zdravoj pameti nije želeo da se zeza s njim.

Zamislite da naljutite Tajsona kada je bio na vrhuncu karijere.

MAJK TAJSON GODINAMA ĆUTAO O JEZIVOJ STVARI: Ono što mu se desilo uteruje STRAH u kosti, UŽAS

Nedavno se pojavila priča koja je rasvetlila činjenicu da je čuveni holivudski glumac Bred Pit bio uplašen u život. Priča se odigrala osamdesetih godina prošlog veka kada je Majk bio svetski šampion.

1 / 11 Foto: Valery HACHE / AFP / Profimedia

Tajson i njegova tadašnja supruga Robin Givens podneli su zahtev za razvod. Procedura je bila dobro poznata kada je Givens optužio Tajsona za nasilje u porodici, a Tajson je odgovorio da Givens želi samo njegov novac.

OGOVARAO GA JE PA MU TAJSON UZVARTIO NAJSTRAŠNIJE: Počeo da MUCA kad ga VIDEO!

Stvari su postale zaista ružne i razvod je okončan u februaru 1989. U nedavnom intervjuu sa Grejemom Bensingerom u emisiji "U dubinu sa Grejemom Bensingerom", Tajson je zamoljen da ispriča zloglasnu priču o tome kako je uhvatio Breda Pita u krevetu sa svojim žena.

Tajson
Tajsonfoto: Printscreen/Instagram/miketyson

Tajson je rekao voditelju da bi ponekad na putu do advokatske kancelarije svratio do Robin da obavi neke brze poslove. Rekao je da ih je jednog dana video oboje u Bredovom autu parkiranom ispred njene kuće. A onda jednog dana, kada je otišao u Robinu kuću i ušao u njenu spavaću sobu, uhvatio je nju i Breda Pita kako imaju odnose.

Ogovaranje je loša navika, MOŽE BITI I KOŠMARNA! Osvrnite se seldeći put! UPITANI ZA TAJSONA, A ONDA SE ON POJAVI!

Tajson je kroz smeh rekao da ga je Pit pretekao tog dana. Dodao je da je bio besan što ih je uhvatio u toj situaciji. Na pitanje da li je udario Breda Pita, Tajson je odgovorio da je trebalo da vidite izraz njegovog (Bredovog) lica.

Obuzeo ga je strah. Tajson se priseća da je, kada ga je Bred ugledao, počeo da ga moli govoreći: „Čoveče, nemoj me udarati, nemoj me udarati“.

Na glumčevu sreću, Tajson nije bio raspoložen za borbu. A pošto je već bio u procesu razvoda od supruge, nije ovo uzeo k srcu.

Bred Pit i Robin Givens su kasnije uhvaćeni na brojnim sastancima i neko vreme su smatrani "legitimnim parom". Da se ​​Tajson ponašao onako kako je poznat po ponašanju u intenzivnim situacijama, zvezda „Borilačkog kluba” bi bila shrvana.

Ugledne bokserske zvezde pokušale su da se bore sa Majkom Tajsonom, ali su uništene, a neke su poslate u bolnicu. Dok su opasne vratolomije koje Bred Pit izvodi u svojim filmovima dobro osmišljene i izvedene od strane profesionalnih kaskadera, samo su napravljene da izgledaju kao da ih izvodi lično holivudska zvezda.

Tajson je na kraju intervjua rekao voditelju da ne mrzi Breda Pita zbog onoga što se tog dana dogodilo i da je sve to deo života. Nedavno se pojavio snimak u kom Majk Tajson u avinu ima sukob sa momkom koji ga je provocirao.

Espreso


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.