FUDBALER SPAVAO SA MAMINOM PRIJATELJICOM: Ostaćete FRAPIRANI kada vidite ŠTA SE ZATIM ODIGRALO, AU!
Zek Vilson sa najnovijom devojkom, Foto: Profimedia

talenat

FUDBALER SPAVAO SA MAMINOM PRIJATELJICOM: Ostaćete FRAPIRANI kada vidite ŠTA SE ZATIM ODIGRALO, AU!

Jedna kompanija iz industrije filmova za odrasle ponudila je Vilsonu ugovor na 69.000 dolara (brojka očigledno nije slučajna) kako bi postao glavni HR za nešto starije dame

Objavljeno: 21:02h

Proteklih dana se u centru pažnje sportske javnosti, posebno one u Sjedinjenim Američkim Državama, našao mladi kvoterbek Njujork Džetsa Zek Vilson (22).

Vilson je navodno imao aferu s jednom od prijateljica svoje majke Lise i društvene mreže bruje o onom što je napravio.

Zek je postao idol mnogih. Navijači, muški naravno, slave to što je uradio, a počele su stizati i prve ponude iz industrije za snimanje filmova za odrasle.

Tako je NFL asu jedna kompanija ponudila ugovor na 69.000 dolara (brojka očigledno nije slučajna) kako bi postao regruter za nešto starije dame.

- Ne mogu da verujem. Dobio sam email od agencije koja tvrdi da je poslala ponudu Zeku Vilsonu da bude glavni regruter za MILF područje - napisao je novinar Majk Esti.

Ponuda iznosi 69.000 dolara na godišnjem nivou. Naravno, sve je ovo napravljeno u cilju dodatne promocije agencije, ali i zbog šale na račun 22-godišnjeg igrača američkog fudbala.

Vilson je izabran kao drugi pik NFL drafta 2021. godine. Prošle sezone nije se proslavio s Džetsima (skor 3-10 s njim na terenu), a bacio je 2.334 jardi uz devet tačdaun pasova.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.