NAVIJAČICA HOĆE U KREVET S NOVIM FUDBALEROM SVOG TIMA: "To mi je dužnost!" (FOTO)
"Devojka bez lica", Foto: Twitter/a girl with no face

devojka bez lica

NAVIJAČICA HOĆE U KREVET S NOVIM FUDBALEROM SVOG TIMA: "To mi je dužnost!" (FOTO)

Njen profil na Instagramu je obrisan zbog previše eksplicitnih fotografija, a iako se skida u potpunosti, uvek sakrije lice

Objavljeno:

Mnogi navijači širom sveta svoj posao na tribinama shvataju previše ozbiljno, a jedna navijačica NFL tima Los Anđeles Čardžers prešla je sve granice.

Neimenovana korisnica Tvitera, gde objavljuje gole fotografije pod nadimkom 'Devojka bez lica", poznata je kao velika navijačica "Munja".

Toliko je 'luda' za timom iz Los Anđelesa da je spremna da ode u krevet s novim igračem tima Zajonom Džonsonom, koji je pre nekoliko dana izabran na NFL draftu.

Ona je prvo objavila kako je bek ofanzivne linije veoma sladak, a nakon što joj je jedan od pratilaca sugerisao da bi trebalo da ga pusti da je "obori", odgovorila je:

- To mi je dužnost.

Ova devojka objavljuje brojne eksplicitne fotografije na društvenim mrežama. Skida apsolutno sve sa sebe, ali zanimljivo je da nikad ne pokazuje lice.

Zbog toga je i nastao nadimak 'Devojka bez lica', a zbog previše eksplicitnih fotografija Instagram joj je izbrisao profil.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.