LAKŠE BI SA JOVANOM JEREMIĆ... "Poljski zombi" isprebijao Vasa Bakočevića! (VIDEO)
Vrzosek bije Bakočevića, Foto: Printscren/Twitter/Sebastian

BRZ KRAJ

LAKŠE BI SA JOVANOM JEREMIĆ... "Poljski zombi" isprebijao Vasa Bakočevića! (VIDEO)

Vrzosek je serijom udaraca glavom onesposobio Crnogorca i zatim ga dotukao žestokim udarcima laktom

Objavljeno: 09:42h

Poznati borac Vaso "Psihopat" Bakočević, poražen je tehničkim nokautom u borbi bez pravila od Marćina Vrzoseka, momka koji nosi nadimak "Poljski zombi", u meču koji je u Gdanjsku organizovala tamošnja promocija "Wotore".

Ova organizacija je poznata po nemilosrdnim i brutalnim borbama u kojima praktično i nema pravila, a održavaju se u kružnom borilištu bez ograda. Suparnicima je dopušteno gotovo sve iz lepeze udaraca koji izlaze iz okvira "konvencionalnih pravila": udarci laktovima, kolenima, gaženje...

Elem, borba Bakočevića i Vrzoseka je trebalo da traje tri runde, s tim da prve dve traju tri minuta, a treća dok neko od boraca ne poklekne, to jest dok ne doživi nokaut ili se ne preda. To se i dogodilo, ali nakon jedva minut prve runde.

Poljak, inače bivši prvak "KSW" perolake kategorije i učesnik finalnog iventa 22. sezone "Ultimate Fighter"-a, serijom udaraca glavom je onesposobio Crnogorca i zatim ga lako dotukao žestokim ponavljanjima laktom.

Sudija je tada gurnuo naoštrenog Vrzoseka od ošamućenog Bakočevića i sprečio teže posledice za "Psihopata".

- Iznabadao me lik glavom na podu u prvoj rundi - poručio je Bakočević posle borbe.

Vaso Bakočević se nedavno našao u centru pažnje zbog izjave da bi "iznabadao" voditeljku Jovanu Jeremić jer je "jako iritantna".

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.