NISU IMALI KUD: Navijači Partizana se vratili iz Moldavije o sopstvenom trošku!
Navijači Partizana, Foto: Printscreen/Twitter/@partizan.net

blokada

NISU IMALI KUD: Navijači Partizana se vratili iz Moldavije o sopstvenom trošku!

Utakmica je na programu u četvrtak od 21 čas na stadionu u Kišinjevu, jer su organizatori rešili da iz Tiraspolja prebace meč u drugi grad zbog blizine granice sa Ukrajinom

Objavljeno:

Navijači Partizana kojima je zabranjeno da uđu u Moldaviju, deportovani su nazad u Srbiju.

Grupu od 12 pristalica Partizana koji u četvrtak od 21 čas igra prvi meč 1/16 finala Lige konferencija sa domaćim Šerifom, u ponedeljak veče je sačekalo neprijatno iznenađenje po sletanje u Kišinjev, gde im je od pripadnika čuvara reda rečeno da ne mogu da uđu u zemlju zbog trenutne situacije i "zato što su Srbi".

Rešeno je da se sa konačnom odlukom sačeka do jutra, kada je zabrana ulaska u zemlju ostala na snazi. Odlučili su da prekinu agoniju i krenu nazad, a povratne avionske karte su kupili od sopstvenog novca i to po navodno visokim cenama.

- Nakon što smo cele noći pokušavali da rešimo situaciju, deo deportovanih navijača je prvim jutarnjim letom napustio Moldaviju kupivši karte o sopstvenom trošku i to po paprenim cenama. Oko dva sata noću, svima je pojedinačno uručena i zvanična zabrana ulaska pa je nakon konsultacija sa ambasadorom u Rumuniji odlučeno da se više ne čeka na pomoć koja ne stiže. Drugi deo navijača će napustiti Moldaviju posle 14 časova letom za Bukurešt, takođe o sopstvenom trošku - ističu navijači crno-belih na Instagram profilu "Partizan.net".

Utakmica je na programu u četvrtak od 21 čas na stadionu u Kišinjevu, jer su organizatori rešili da iz Tiraspolja prebace meč u drugi grad zbog blizine granice sa Ukrajinom.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.