"UPRAVA ĆE BITI TU DOK IH NAVIJAČI MOTKAMA NE OTERAJU, SROZALI SU PARTIZAN"! Dragan Đurić besan zbog brukanja
Dragn Đurić, Foto: Starsport©

"NE PIŠE NAM SE DOBRO"

"UPRAVA ĆE BITI TU DOK IH NAVIJAČI MOTKAMA NE OTERAJU, SROZALI SU PARTIZAN"! Dragan Đurić besan zbog brukanja

Mi smo igrali sa Realom i tamo su nas dočekali ko da smo Mančester junajted, najveći nivo dočeka, gde god smo bili. Ali, sadašnja uprava to nema, njih to ne zanima, rekao je bivši predsednik crno-belih za Espreso

Objavljeno: 13:32h
Veljko Petrović

Fudbaleri Partizana doživeli su istorijsku bruku u 21. kolu Superlige Srbije pošto su u Humskoj poraženi od Mladosti GAT sa 4:0!

Novosađani su postali prva ekipa koja je u domaćem prvenstvu savladala crno-bele sa četiri razlike posle više od 30 godina.

Detalj sa utakmice Partizana i Mladosti GAT
Detalj sa utakmice Partizana i Mladosti GATfoto: Starsport©

Grobari spremaju protest, a o stanju u zarđalom, a ne "parnom valjku" za portal Espreso govorio je jedan bivši predsednik vicešampiona Srbije.

U pitanju je Dragan Đurić koji je bio prvi čovek Partizana od 2008. do 2014. godine u njegovim najslavnijim danima u Evropi i nacionalnim takmičenjima.

Dragan Đurić
Dragan Đurićfoto: Dragan Đurić

- Problem je igrački kadar, Partizan ima slab tim, a zna se ko je kriv za to. Nije kriv trener, ni navijači, već uprava. U moje vreme imali smo dva tima, ja sam doveo Adiju, bio je najbolji mladi igrač u Evropi i nije imao mesta u Partizanu pored Dijare, Moreire, a došao je iz Milana. Kleo je plaćen i više od 800.000 evra - počeo je Đurić u izjavi za naš portal.

Kleo
Kleofoto: Starsport©

Nastavio je u istom tonu..

- Oni gledaju samo sebe (Uprava), imaju poreza 20.000.000 da plate. To je bruka. Oni neće nikad otići, to su takvi ljudi, gde će raditi Vazura i Vučela. Vazura je bio potrčko u Ministarstvu, raznosio poštu. Pitajte ih kolike plate imaju - istakao je bivši predsednik Partizana.

Milorad Vučelić i Miloš Vazura
Milorad Vučelić i Miloš Vazurafoto: Starsport©

Pitali smo našeg sagovornika šta bi on uradio da se ovakav poraz dogodio u njegovoj eri.

- Istog momenta bih dao ostavku. Ja bih naredio celom Upravnom odboru da da ostavku, ja bih otišao prvi i direktori i svi. A oni to neće, biće tu dok ih motkama ne oteraju navijači. Pitanje je vremena dokle će ih trpeti navijači.

Dragan Đurić
Dragan Đurićfoto: Saša Pavlić Koky

Od kraljevskog dočeka u Madridu protiv Reala do...

- To je katastrofa za klub, srpski fudbal. Partizan je veliki klub sa tradicijom. Partizan gde god dođe ima veliki ugled. Mi smo igrali sa Realom i tamo su nas dočekali ko da smo Mančester junajted, najveći nivo dočeka, gde god smo bili. Ali, sadašnja uprava to nema, njih to ne zanima.

Dragan Đurić
Dragan Đurićfoto: Starsport©

Crvena zvezda ima 11 bodova prednosti, da li će se ista uvećati?

- Zvezda će imati još veću razliku, pobediće nas usred Humske.

Detalj sa prethodnog večitog derbija
Detalj sa prethodnog večitog derbijafoto: Starsport©

Naredna misija za izabranike Gordana Petrića je gostovanje Šerifu u prvoj utakmici šesnaestine finala Lige konferencija.

- Nije ni Šerif što je bio, ali sa ovakvom igrom kao u subotu, izgubićemo od svakoga. Plašim se debakla, svi koji navijaju i vole Partizan se plaše.

Gordan Petrić
Gordan Petrićfoto: FK Partizan/Sandić foto

Priznao je da je strahovao od ekipe iz Novog Sada i njhovog trenera.

- Ja sam se plašio Mladosti GAT, trener Ristovski je jako dobar trener. Zna da postavi igru, slabosti svakog kluba, pametno je vodio. Ovakav Partizan može da izgubi od bilo koga.

Detalj sa utakmice Partizana i Mladosti GAT
Detalj sa utakmice Partizana i Mladosti GATfoto: Starsport©

Ima i loše predviđanje za Partizan do kraja sezone.

- Problem je što oni taj novac za pojačanja dele na plate. Pitajte Vazuru koliku platu ima. Ja mislim da ima 10-15.000 evra platu. Moja uprava je platu uvek davala Partizanu, problem je u njima, ljudima koje vode klub, to je jasno kao dan. Partizanu se ne piše dobro do kraja sezone, daj Bože da grešim - zaključio je Đurić u razgovoru za naš portal.

(Espreso/Veljko Petrović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.