"DELIJE" VREĐALE OBRADOVIĆA, A "GROBARI" IVANOVIĆA: Treneri Partizana i Zvezde im IDENTIČNO odgovorili!
Detalj sa poslednjeg košarkaškog derbija, Foto: Espreso/Miloš Dreković

nije moglo bez toga?

"DELIJE" VREĐALE OBRADOVIĆA, A "GROBARI" IVANOVIĆA: Treneri Partizana i Zvezde im IDENTIČNO odgovorili!

Uvredljivo i sramno skandiranje takođe je bilo prisutno sa obe strane, o čemu svedoče snimci sa društvenih mreža

Objavljeno: 10:06h

Kao i na svakom večitom derbiju koji smo proteklih desetak godina gledali u fudbalu a možda još više u košarci, nije moglo ni juče u dvorani "Aleksandar Nikolić" sve da prođe apsolutno besprekorno. Prisutni su bili navijači i Crvene zvezde i Partizana, a i jedni i drugi vređali su trenere rivalskih ekipa.

Partizan je slavio rezultatom 79:78, vratio se u život kada je u pitanju borba za Top 8 fazu Evrolige, ali se posle meča ponovo dosta priča o navijačima i njihovim delima. Tako su Delije na tribinama razvile uvredljivu zastavu posvećenu Željku Obradoviću, dok su isto to uradili i Grobari sa Duškom Ivanovićem.

Uvredljivo i sramno skandiranje takođe je bilo prisutno sa obe strane, o čemu svedoče snimci sa društvenih mreža. Delije su posebno na piku imale Obradovića, kog su vređale nekoliko puta tokom pauza meča, ali im ni Grobari nisu ostali dužni.

Međutim, da sve može da prođe i gospodski, dokaz su upravo Željko Obradović i Duško Ivanović. Na konferenciji za medije posle meča, i jedan i drugi trener bili su upitani da prokomentarišu sporne transparente i povike. I jedan i drugi su na isti način počeli odgovore.

- Nisam video taj transparent (zastava sa njegovim likom, prim. aut), ja se koncentrišem na utakmicu. Ako je i bilo vređanja, te stvari ne mogu da me dotaknu. Transparent, tek nemam pojma, ako je neko video, neka priča. Ja se fokusiram na parket i na sve među nama, akterima je bilo sve korektno - izjavio je Obradović.

Delije
foto: Espreso/Miloš Dreković

Sličan odgovor stigao je i od trenera Zvezde, Duška Ivanovića, koji kaže da mu je fokus takođe bio na terenu.

- Nisam video, nisam čuo. Nemam nikakav komentar, niti sam video. E vidite, mi smo večeras pobedili. Naša publika je večeras bila fantastična, super, sportska, fantastična. To je naša pobeda - dodao je Ivanović.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.