NA TRIBINAMA DECA I OPET BAKLJADA U HUMSKOJ? Mali "Grobari" mogu koštati Partizan nove kazne UEFA! (FOTO)
Navijači Partizana, Foto: Starsport/Peđa Milosavljević

ovo nije očekivano

NA TRIBINAMA DECA I OPET BAKLJADA U HUMSKOJ? Mali "Grobari" mogu koštati Partizan nove kazne UEFA! (FOTO)

Jasno je da je bilo i dosta odraslih, ali je potez omladine ono što bi moglo crno-belima da donese novi problem

Objavljeno:

Fudbaleri Partizana uspeli su da izbore evropsko proleće, pošto su remizirali protiv Slovackog u Humskoj 1:1 u poslednjem kolu grupe D u Ligi konferencija.

Na proleće će crno-beli igrati u šesnaestini finala istog takmičenja, a rival će im biti neka od osam trećeplasiranih ekipa iz grupa u Ligi Evrope, čiji spisak možete videti ovde.

FK Partizan, Fudbal, FK Slovacko
foto: Starsport

Nisu crno-beli imali podršku najvatrenijih pristalica, pošto su zbog pirotehnike na meču sa Kelnom kažnjeni pražnjenjem stadiona.

Međutim, UEFA dozvoljava da u ovakvim situacijama na tribinama budu lica do 14 godina. Pogledom na fotografije sa utakmice, jasno je da je bilo i dosta odraslih, ali je potez omladine ono što bi moglo crno-belima da donese novu kaznu.

Na početku utakmice su Partizanova deca skandirala protiv uprave kluba, da bi u jednom momentu napravili i malu bakljadu, jer su zapalili četiri baklje, koliko se može videti na fotografiji.

1 / 4 Foto: Starsport/Peđa Milosavljević

Pošto je Partizan kažnjen za ovaj meč upravo zbog pirotehnike, deca su ovom prilikom možda napravila "medveđu uslugu" svom timu, jer je sasvim moguće da je delegat UEFA konstatovao ovaj propust organizacije.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.