PETRIĆ BEZ EUFORIJE NAKON OBEZBEĐENOG PROLEĆA U EVROPI! "Da skačem od sreće to ne ide"!
Gordan Petrić, Foto: Starsport©

čestitao igračima!

PETRIĆ BEZ EUFORIJE NAKON OBEZBEĐENOG PROLEĆA U EVROPI! "Da skačem od sreće to ne ide"!

Partizan će igrati plej-of za osminu finala Lige konferencije

Objavljeno: 02:38h

Partizan je na domaćem terenu u poslednjem kolu Grupe D remizirao sa Slovackom 1:1. Crno-beli su obezbedili proleće u Evropi, ali s obzirom da su Keln i Nica odigrali 2:2 pobedom nad Slovackom došli bi do prvog mesta.

Nisu uspeli da to učine i evo šta ima da kaže trener ekipe Gordan Petrić.

- Nema šta da kažem, momci su ispunili plan koji smo zacrtali kada smo dobili grupu i ja im čestitam. Mogli smo i do 3 boda pa smo videli kvalitet protivnika i bila je teška napeta i nervozna utakmica. Mogli smo i mi i oni da iskoriste šanse i realan je rezultat 1:1 - rekao je Gordan Petrić.

Gordan Petrić
foto: Starsport©

Očekivala se pobeda, ali...

- Gde je bio problem to je za analizu, teško je stvoriti prostor protiv Čeha, imali smo šanse da zatvorimo utakmicu i to se nije desilo, ali generalno nismo imali tečnu igru kao na nekim utakmicama. Da li zbog nervoze i utakmice koja rešava evropsko proleće, ali ja sam rekao da nismo imali prostora da imamo akcije i kombinatoriku našu pa smo drugi i imamo 3 meča u prvenstvu pa momci da se odmaraju.

Da li je Gordan Petrić zadovoljan?

- Ma ja sam zadovoljan sa momcima i mogu sutra da odem i ne budem trener više. Nemam šta da im prigovorim, zadovoljan sam. Ja sam takav kakav jesam, takav sam bio i kao igrač, a sad da skačem od sreće to ne ide.

(Espreso/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.