KRVAV EPILOG DERBIJA: Brutalna TUČA huligana motkama, navijač (20) PODLEGAO POVREDAMA!
Tuča huligana Santosa i Korintijansa, Foto: Printscreen/Twitter/@Esporte Na Band

nenormalno

KRVAV EPILOG DERBIJA: Brutalna TUČA huligana motkama, navijač (20) PODLEGAO POVREDAMA!

Iz Brazila definitivno dolaze najveći fudbalski talenti, ali i najgori mogući incidenti

Objavljeno: 17:38h

Brazilski fudbalski huligani ne miruju. U najvećoj južnoameričkoj državi dogodio se još jedan incident povezan sa fudbalskim nasiljem - nažalost sa smrtnim ishodom.

Tamošnji mediji pišu da je u tuči huligana Korintijansa i Santosa, posle prve utakmice osmine finala Kupa Brazila (4:0 za Korintijans) od posledica prebijanja preminuo 20-godišnji navijač.

U međuvremenu se pojavio i video sukoba, brutalna tuča u kojoj je učestvovalo više desetina navijača sa jedne i druge strane. Do sukoba je došlo u mestu Itapevi, u širem predgrađu Sao Paola.

U okršaju su, kao što se jasno može videti, korišćene duge drvene motke i ko zna šta još što se ne može primetiti na snimku, ali i blaže eksplozivne naprave. Upravo je jedna i bačena negde početkom snimka, nakon čega se sukob rasplamsao.

Prema izveštajima policije, do suočavanja huligana došlo je kada su dvoja kola sa pristalicama Santosa blokirale put autobusu u kojem su bili navijači Korintijansa i u tom napadu pirotehničkim udarom ranili sedmoricu iz suparničkog napada šrapnelima.

Nakon inicijalnog napada, dve grupe huligana su se sukobile na već opisan način, motkama i tvrdim predmetima, a nesrećni 20-godišnjak je u tom metežu zadobio fatalne povrede.

Policija je saopštila da je privela 70 huligana posle ovog teškog incidenta.

- Vojna policija pozvana je u ranim jutarnjim satima u sredu na intervenciju u Aveniju "Presidente Vargas", region Itapevi, zbog tuče navijača i smrti jednog. Vinovnici ovog incidenta privedeni su u policijsku stanicu Itapevi, saslušani i u toku je formiranje izveštaja - rečeno je iz policije.

Neke najbizarnije fudbalske ili barem priče na neki način povezane s fudbalom obično nam dolaze iz Južne Amerike, najčešće iz Brazila.

Tako je 2013. sudija Otavio Žordao da Silva u samoodbrani izbo nožem fudbalera koji je potom preminuo, a njega su besni članovi porodice i navijači kamenovali pa rasparčali njegovo telo, a glavu nabili na kolac.

Iste godine je brazilski golman Bruno Fernandes de Souza uz pomoć prijatelja raskomadao ubio trudnu ljubavnicu, raskomadao njeno telo i komade bacio psima.

Bruno Fernandes golman, Bruno golman, Bruno Fernandes de Souza
foto: Profimedia

Pre nešto manje od godinu dana, glavni sudija utakmice četvrte lige je pred početak utakmice urinirao nasred terena.

Jedna potpuno bolesna priča dogodila se i u Kolumbiji.

U bizarnom incidentu koji je zgrozio sve, fudbaler Juniora, Migel Borha, rekao je da mu je na farmi koju poseduje u domovini "banda mladih i nadrogiranih ljudi" silovala - kravu!

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.