GOLMAN KOJI JE ZVERSKI UBIO TRUDNU LJUBAVNICU SE ŽALI NA TRETMAN BIVŠEG KLUBA: Tužan što mu nikad ne objave sliku!
Foto: Profimedia

neverovatno

GOLMAN KOJI JE ZVERSKI UBIO TRUDNU LJUBAVNICU SE ŽALI NA TRETMAN BIVŠEG KLUBA: Tužan što mu nikad ne objave sliku!

Bruno kaže da je napravio grešku i da je odslužio svoju kaznu

Objavljeno:

Nekadašnji brazilski golman Bruno Fernandes de Souza (36) žali se što mu klubovi u kojima je nastupao tokom karijere ne odaju priznanje.

Ovaj osuđeni ubica koji je 2010. godine oteo i iskasapio svoju trudnu ljubavnicu Elizu Samudio, smatra da bi njegovi klubovi, posebno Flamengo, trebalo da ga se sete na dan golmana!

Tužan je 36-godišnjak jer je zaboravljen od klubova čije je navijače nekada uveseljavao.

- Tužan sam što nikada ne postave moju fotografiju na dan golmana (14. april). To me uznemirava bez obzira na ono što se događalo u mom privatnom životu. Sud me je osudio, bio sam u zatvoru, a u Brazilu nema doživotne kazne - smatra Bruno.

Bruno Fernandes golman, Bruno golman, Bruno Fernandes de Souza
foto: Profimedia

Fernandes je zbog ubistva osuđen na 22 godine zatvora. Ipak, verovali ili ne, u zatvoru je proveo nešto manje od sedam i pušten je u februaru 2017. godine. U aprilu te godine je ponovo uhapšen, pa pušten avgusta 2019.

- Šta je bilo, bilo je. Napravio sam ozbiljnu grešku, ali greške se dešavaju. Nisam loš čovek. Ljudi pokušavaju da mi unište snove zbog jedne greške, ali zamolio sam Boga za oproštaj tako da nastavljam sa svojim životom, čoveče - rekao je po prvom izlasku iz zatvora Bruno.

Fernandes nije želeo da prizna i izdržava dete koje je dobio sa Samudio, a u to vreme, 2010. godine je pregovarao o velikom transferu u Milan.

Eliza Samudio
foto: Profimedia

Brunov rođak je posvedočio da je golman sa jednim drugom ubio Elizu a njen sin se kasnije pojavio sa Brunovom suprugom. Telo Samudije nikad nije pronađeno, a pretpostavlja se da je raskomadano, pa delom bačeno psima a delom prekriveno betonom.

Golma je dobio kratkotrajnu šansu u jednom niželigašu, ali nikada nije uspeo da dođe na nivo na kojem je bio kada je branio gol Flamenga.

Bruno je zato okončao golmansku karijeru. Sada radi na berzi i pokušava izgraditi novi život.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.