BORAC JOŠ NIJE POKAZAO SVOJ MAKSIMUM: Marinović veruje u dobru igru svog tima u Zagrebu!
Foto: Starsport©

OPTIMISTA

BORAC JOŠ NIJE POKAZAO SVOJ MAKSIMUM: Marinović veruje u dobru igru svog tima u Zagrebu!

Utakmica između Cibone i Borca igra se sutra od 16.30

Objavljeno:

Trener košarkaša Borca Marko Marinović rekao je danas da očekuje da će njegova ekipa igrati sve bolje u nastavku sezone, ali je istakao da čačanskom timu neće biti lako u predstojećem meču protiv Cibone.

- Iza nas je nekoliko dobrih utakmica, ali smatram da još nismo pokazali svoj maksimum. Svakako da ćemo pokušati da popravimo svoju igru, pa se nadam još boljim partijama - rekao je Marinović za klupski sajt.

- Dobro smo radili u prethodnim mesecima, a to je slučaj i sad, tako da je posledica toga i zavidna forma. Ako izmuzemo utakmicu Kupa, gde nismo baš briljirali, ostalo je sve bilo dobro. Očekujem da igramo sve bolje i bolje u nastavku sezone - dodao je on.

Košarkaši Borca sutra gostuju Ciboni, u utakmici 21. kola ABA lige.

Čačanski tim je deveti na tabeli regionalnog takmičenja sa sedam pobeda i 11 poraza, dok je Cibona sedma sa skorom 8/10.

- Cibona je medju najtalentovanijim ekipama u regionu. Igra odlično, osvojila je i Kup Hrvatske, tako da je to protivnik vredan poštovanja. Očekuje nas teška utakmica u Zagrebu. Naravno, imamo svoje adute, ali neće nam biti lako, jer Cibona je možda u najboljoj formi od svih ekipa u ABA ligi - rekao je Marinović.

Pored obaveza u klubu, Marinović je bio zauzet i u reprezentaciji, kao član stručnog štaba selektora Svetislava Pešića.

- Ostvarili smo dve važne pobede protiv Slovačke. Svi misle da smo to lako uradili, ali moram da podsetim da smo imali puno kadrovskih problema. Od 24 igrača čak 13 njih je otkazalo učešće. Ali momci koji su ostali pružili su svoj maksimum, pa smo na kraju nagradjeni sa dve pobede - rekao je Marinović.

Utakmica između Cibone i Borca igra se sutra od 16.30.

(Espreso/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.