VLADA JOVANOVIĆ: Znamo šta nas čeka, igrali smo već jednu utakmicu u prvom delu sezone!
Foto: Starsport©

VELIKI IZAZOV

VLADA JOVANOVIĆ: Znamo šta nas čeka, igrali smo već jednu utakmicu u prvom delu sezone!

Utakmica Mega - Igokea igra se sutra od 12.00 u Hali sportova "Ranko Žeravica", uz ograničeno prisustvo publike

Objavljeno:

Trener košarkaša Mege Vladimir Jovanović rekao je danas da je njegova ekipa imala otežan rad u prethodnih 15 dana, ali je naveo da će pokušati da pruži što bolju igru u predstojećem meču ABA lige protiv Igokee.

- Svaka utakmica posle FIBA prozora je jako zahtevna i sa fizičkog i sa košarkaškog aspekta obzirom da je, u našem slučaju, FIBA prozor nama oduzeo 15 dana rada. Imali smo veliki broj odsutnih igrača - rekao je Jovanović, prenosi klub.

- Na našu veliku sreću i zadovoljstvo, dosta naših igrača je pozvano u reprezentaciju Srbije i ostale nacionalne selekcije, ali nam je sa druge strane to dosta otežalo rad u prethodnih 15 dana - dodao je on.

Košarkaši Mege sutra dočekuju ekipu Igokee, u utakmici 21. kola ABA lige.

Mega trenutno ima osam pobeda i 11 poraza i osma je na tabeli regionalnog takmičenja, dok je Igokea peta sa skorom 10/9.

- Igokeu jako dobro poznajemo. Imaju iskusan igrački kadar sa tri Amerikanca i veoma kvalitetnim srpskim igračima. Znamo šta nas čeka, igrali smo već jednu utakmicu u prvom delu sezone, pokušaćemo da izvučemo pouke iz te partije i da pružimo što bolju igru u nedelju - naveo je Jovanović.

Krilni centar Mege Boriša Simanić je istakao da je potrebno da njegova ekipa iskontroliše skok u napadu protivnika.

- Sigurno je da nas očekuje teška utakmica protiv Igokee. Dobro poznajemo njihove kvalitete, dobili su nas u prvom delu prvenstva i svakako želimo da popravimo utisak u odnosu na tu utakmicu - rekao je Simanić.

- Ukoliko pristupimo utakmici na pravi način i uspemo da iskontrolišemo njihov skok u napadu, verujem da imamo dobre šanse da dodjemo do pozitivnog ishoda - dodao je on.

Utakmica Mega - Igokea igra se sutra od 12.00 u Hali sportova "Ranko Žeravica", uz ograničeno prisustvo publike.

(Espreso/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.