SRBI DOMINIRALI U EVROLIGI!
Vladimir Lučić, Foto: EPA/Lukas Barth Tuttas

evroliga

SRBI DOMINIRALI U EVROLIGI!

Košarkaši Olimpijakosa su rezultatom 96:88 pobedili minhenski Bajern u 28. kolu Evrolige.

Objavljeno:

Bajern jeste u dobroj formi, ali ove noći nisu bili bolji od Olimpijakosa koji je došao do četvrte uzastopne pobede u Evroligi.

Izabranici Andree Trinkijerija su igrali veoma dobro, posebno u prvom poluvremenu, ali su zahvaljujući slaboj trećoj četvrtini ostali bez trijumfa.

Lučić je bio na klupi tokom većeg dela trećeg kvartala, što se i osetilo po igri, a ni Daruna Hilarda nije mnogo bilo što je Augustin Rubit iskoristio da ubaci neke važne poene.

Grčki predstavnik je ipak bio kvalitetniji i na krilima Tajlera Dorsija, pa i Kostasa Slukasa koji je upisao dabl-dabl učinak uspeo da ostvari veoma važnu pobedu rezultatom 98:88.

Kao što je rečeno, Dorsi je sa 25 poena bio najefikasniji, 15 je imao Vezenkov, 14 Hasan Martin, a Kostas Slukas 11 poena i 10 asistencija, dok je Fol imao 10.

U redovima Bajerna, videli smo 15 poena i 8 skokova Vladimira Lučića, a najefikasniji je bio Augustin Rubit sa 18 poena i Otelo Hanter je upisao 12 poena, a Ognjen Jaramaz je imao 9 poena i 3 asistencije.

Evroliga, 28. kolo:

Petak: Panatinaikos – Olimpija Milano 75:76

- Nemanja Nedović je ubacio 19 poena Srpski bek je ispalio deset trojki, tri je pogodio, za dva je gađao 4/5, za jedan 2/2.

Bajern – Olimpijakos 88:98

Četvrtak: Anadolu Efes – Fenerbahče 84:79 Crvena zvezda – Baskonija 86:83 Alba – Žalgiris 82:74 Barselona – Monako 88:83

Espreso/B92


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.