JANIS VODIO MILVOKI DO POBEDE U ČIKAGU: Finiks u poslednjoj sekundi stigao do trijumfa protiv Njujorka! (VIDEO)
Foto: EPA/Wu Hong

DOBRA KOŠARKA

JANIS VODIO MILVOKI DO POBEDE U ČIKAGU: Finiks u poslednjoj sekundi stigao do trijumfa protiv Njujorka! (VIDEO)

Ono što je još važnije jeste da je čak 21 poena dao u poslednjoj deonici kada se "lomilo", pogodio šut uz zvuk sirene

Objavljeno:

Košarkaši Čikaga poraženi su u "Junajed centru" od Milvokija rezultatom 112:118.

Time su se loše igre Bulsa protiv najboljij sedam ekipa u NBA nastavile, te iz 14 susreta sa njima imaju samo jedan trijumf.

Nije pomoglo ni 19 poena crnogorskog centra Nikole Vučevića koji je uhvatio i devet lopti.

Efikasniji od njega u domaćoj ekipi su bili Zek Lavin sa 30 poena, osam skokova i šest asistencija, dok je Demar Derozan imao poen manje uz pet asistencija.

Bulsi su na ovom meču igrali u rotaciji sa samo devet igrača, ali to i ne može biti izgovor pogotovo kada u obzir uzmemo nedavni primer Oklahome koja je sa istim brojem košarkaša, zasigurno slabijeg kvaliteta (7/9 igrali u razvojnoj ligi ove sezone), slavila protiv Denver Nagetsa.

Kod protivnika se istakao MVP kandidat Janis Adetokumbo koji je odigrao "šekilovsku" partiju. Grk je meč završio sa 34 poena (12/22 iz igre, 10/19 slobodna bacanja) uz 16 skokova i pet asistencija.

Džru Holidej je dodao 26 uz osam skokova i pet asistencija, dok je Kris Midlton imao 22 poena, sedam asistencija i šest skokova. Sjajne partije udarne trojke Baksa.

U drugom susretu večeri između Finiksa i Njujork Niksa (115:114) videli smo i najbolji poenterski učinak u večeri za nama.

Košarkaš Sansa Kameron Džonson je iskoristio odsustvo Devina Bukera i Krisa Pola, te meč završio sa 38 poena (11/16 iz igre, 9/12 za tri), što je ujedno i rekord njegove karijere.

Ono što je još važnije jeste da je čak 21 poena dao u poslednjoj deonici kada se "lomilo", pogodio šut uz zvuk sirene, te doneo trijumf svojoj ekipi. Ukupno 51. ove sezone za ubedljivo prvo mesto na Zapadu.

Podršku mu je pružio Mikal Bridžis sa 20 poena, dok je Kameron Pejn meč završio sa 17 poena i 16 skokova.

Kod protivnika je najbolji bio Džulijus Rendl sa 25 poena, sedam skokova i četiri asistencije, dok je Ar Džej Beret imao 20 uz po pet skokova i asistencija.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.