KAZINS ODMENIO JOKIĆA: Denver može da pobeđuje i bez MVP-ja NBA lige!
Foto: Profimedia

nisu se poremetili

KAZINS ODMENIO JOKIĆA: Denver može da pobeđuje i bez MVP-ja NBA lige!

Rutinski su Nagetsi dobili meč, iako oslabljeni, Hjuston je konstantno bio u zaostatku, a od treće četvrtine razlika je trajno otišla na dve cifre i tu ostala do kraja

Objavljeno: 08:45h

Kada je sat vremena pre početka utakmice sa Hjustonom stigla potvrda da Nikola Jokić neće igrati jer se razboleo, stala je knedla u grlu navijačima Denvera.

Ionako oslabljeni tim iznenada je ostao bez najboljeg igrača, ali neki su to videli i kao svoju šansu, da dokažu da su vredni Denverovog dresa.

Nije bilo Jokića, ali je bilo Demarkusa Kazinsa, koji je odigrao fenomenalnu partiju, najbolju ove sezone, a možda zbirno i još koje sezone unazad. Bugimen je razbio Hjuston i sa svojim 31 poenom, uz devet skokova, odveo Nagetse do nove pobede – 116:101.

Važna pobeda za Denver, koji je ostao ispred Minesote sa pobedom više, a i dalje drži priključak sa Dalasom i Jutom, koji su ispred njega.

Rutinski su Nagetsi dobili meč, iako oslabljeni, Hjuston je konstantno bio u zaostatku, a od treće četvrtine razlika je trajno otišla na dve cifre i tu ostala do kraja.

(Espreso/Mozzart sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.