MONSTRUOZNI DONČIĆ NADIGRAO KARIJA! Novi poraz Voriorsa - BRUKA Lejkersa protiv gradskog rivala! (VIDEO)
Luka Dončić, Foto: Profimedia

ZANIMLJIVO VEČE U NBA!

MONSTRUOZNI DONČIĆ NADIGRAO KARIJA! Novi poraz Voriorsa - BRUKA Lejkersa protiv gradskog rivala! (VIDEO)

Dalas srušio Voriorse i naneo im novi težak poraz, Lejkersi na čelu sa Lebron Džejmsom potpuno razbijeni od Los Anđeles Klipersa

Objavljeno: 07:39h

Dalas Maveriksi su na krilima Luke Dončića srušili Golden Stejt Voriorse i naneli im peti poraz u poslednjih šest utakmica 122:113.

Bio je do duel Luke Dončića i Stefa Karija iz kog je Slovenac izašao kao pobednik.

Gledali smo izuzetno turbulentan meč, Mavsi su imali lepu prednost tokom skoro cele utakmice, najveća prednost je iznosila čak plus 17, ali Voriorsi su uspeli da u jednom trenutku stignu do +2, međutim sam finiš ipak je pripao Dončiću i drugovima.

Slovenački reprezentativac je upisao 41 poea (15/26 iz igre), 10 skokova i devet asistencija. Stef Kari zaustavio se na 21 poenu (8/15 iz igre), devet dodavanja i pet skokova.

U domaćem sastavu 18 poena sakupio je Fini Smit, a veliku ulogu je kao i u prethodnom meču ovih rivala imao Spenser Dinvidi, donevši 17 koševa sa klupe. Naš Boban Marjanović nije dobio šansu odlukom trenera.

U redovima Golden Stejta najefikasniji bio je Džordan Pul sa 23 poena. Endrju Vigins dodao je 17, a Klej Tompson 16. Još jedan Srbin nije imao svoje veče. Nemanja Bjelica igrao je tek sedam minuta i za to vreme nije uputio šut ka košu. Uhavtio je dve lopte.

Los Anđeles Lejkersi nalaze se u užasnoj formi i jutros su doživeli četvrti poraz u nizu. Klipersi su slavili sa 132:111, s tim da su tokom treće deonice imali u jednom momentu i 30 poena viška 103:73.

Lebron Džejms
foto: Profimedia

Redži Džekson bio je najbolji kod Klipersa sa 36 poena, devet asistencija i osam skokova, Ivica Zubac nadomak dabl-dabl učinka - 19 koševa i devet skokova.

U poraženom timu poenima se istakao Džejms (26), mada ga šut baš i nije služio, Rasel Vestbruk brojao je do 17, Karmelo Entoni do 13.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.