OVO JE BOGDANOVO VREME: Bogdanović izazvao delirijum u hali, Atlanta u neizvesnoj završnici upisala novu pobedu!
Foto: Profimedia

svaka mu čast

OVO JE BOGDANOVO VREME: Bogdanović izazvao delirijum u hali, Atlanta u neizvesnoj završnici upisala novu pobedu!

Posebno je zanimljivo da je Bogdanović stavljao tačke na prvu i treću četvrtinu

Objavljeno:

Drži Atlanta glavu iznad vode. Još je u igri za plej-of. Duel sa Vašingtonom je bio jedan od onih koji ne smeju da se izgube, jer je direktan rival za poziciju broj deset.

I Houksi su bili na visini zadatka. Trijumfom od 117:114 pobegli su rivalu na tri pobede rastojanja, pa sada mogu mirnije da dišu u nastavku ligaškog dela sezone.

Jedan od najzaslužnijih za pobedu Atlante bio je Bogdan Bogdanović, koji je imao dobru NBA noć. Srpski reprezentativac je ubacio 17 poena (7/17 iz igre, 3/8 za tri), kojima je dodao šest skokova, dve asistencije i dve ukradene lopte za 35 minuta igre. Posebno je zanimljivo da je Bogdanović stavljao tačke na prvu i treću četvrtinu, jer su njegovi poeni bili poslednji u tim delovima igre uz zvuk sirene.

Najefikasniji u sastavu Atlante bili su Deandre Hanter sa 26 i Trej Jang sa 25 poena. Na drugoj strani kod Vašingtona, koji ni u jednom momentu utakmice nije bio u vođstvu, istakao se Kentavijus Kaldvel-Poup sa 28 poena. Deni Avdija je dobio 22 minuta u timu Vizdardsa i uspeo je da ubaci devet poena, uz tri skoka i tri asistencije.

(Espreso/Mozzart sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.