ČOVIĆ ZOVE OBRADOVIĆA I SAVIĆA NA KAFU: Predsednik Crvene zvezde rekao sve što mu leži na srcu!
Foto: Starsport©

oštro

ČOVIĆ ZOVE OBRADOVIĆA I SAVIĆA NA KAFU: Predsednik Crvene zvezde rekao sve što mu leži na srcu!

Na raspolaganju sam, mi ne funkcionišemo po principu autoprojekcije, nismo angažovali crnogorsko-srpske autore da nam pljuju porodice, niti smo pravili transparente, niti Delije kao navijačka grupa spadaju u tu kategoriju da sa njima možete da tako nešto dogovorite i napravite

Objavljeno:

Predsednik Crvene zvezde Nebojša Čović je u razgovoru za Telegraf.rs u ponedeljak pričao šta mu je "ležalo na srcu" posle završnog turnira Kupa Radivoja Koraća, a dan kasnije ponovo je govorio na istu temu.

Za emisiju "Fokus" na TV B92 Čović je, između ostalog, pozvao trenera Partizana Željka Obradovića i sportskog direktora crno-belih Zorana Savića - na kafu.

- Pozivam mog prijatelja Željka Obradovića i nekada našeg igrača, Savića, da zajedno sa mnom i našim direktorom sednemo i popijemo kafu i da analiziramo šta se dešava. Žao mi je, ali takvi razgovori moraju da se vode između ljudi koje imaju element međusobnog uvažavanja i koji nisu prešli crtu - rekoa je Čović koji, očito, na nijednu temu ne želi da diskutuje sa predsednikom Partizana Ostojom Mijailovićem.

Nebojša Čović
foto: Starsport©

Prvi čovek KK Crvena zvezda upotrebio je teške reči za pojedince u taboru večitog rivala, poput "zla i širenja mržnje"

- Na raspolaganju sam, mi ne funkcionišemo po principu autoprojekcije, nismo angažovali crnogorsko-srpske autore da nam pljuju porodice, niti smo pravili transparente, niti Delije kao navijačka grupa spadaju u tu kategoriju da sa njima možete da tako nešto dogovorite i napravite. Imali smo autoprojekciju u izjavi dotičnog. To je zlo koje se širi, koje širi mržnju, to je vrlo prosto, prvo vređanje opomena, drugo vređanje opomena, treće vređane sudije skidaju pištaljke i idu u svlačionicu. Ne nastavlja se utakmica dok ne bude tih egzibicionista i frustriranih likova.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.