NAVIJAČI ZVEZDE LIKUJU ZBOG POTEZA AVRAMOVIĆA U FINALU KUPA: A bio je jedan od njih... (FOTO)
Aleksa Avramović, Foto: Starsport©

strasti posle derbija

NAVIJAČI ZVEZDE LIKUJU ZBOG POTEZA AVRAMOVIĆA U FINALU KUPA: A bio je jedan od njih... (FOTO)

Avramović je ubrzo nakon potpisivanja ugovora sa Partizanom letos, zaključao svoj Instagram nalog i obrisao veliki broj (preko 150) slika sa njega, sa dobrim razlogom

Objavljeno:

Bek KK Partizan, Aleksa Avramović, našao se na "udaru" navijača Crvene zvezde koji su ga "peckali" na društvenim mrežama zbog poteza u prvom minutu utakmice finala Kupa Radivoja Koraća.

Avramović je na tom startu izvukao faul u napadu Nejta Voltersa i tom prilikom je, žargonski rečeno, zapaljivo reagovao, uzviknuo "Hajmoo bree" i "pokazao mišiće."

Aleksa Avramović
foto: Starsport©

Nema sumnje da je on pokušao da unese dodatnu dozu samopouzdanja svojim saigračima koji su, ipak, finale izgubili praktično već u prvom poluvremenu.

Što se tiče samog Avramovića, on je utakmicu završio sa samo četiri ubačena poena. Jednom je pogodio za dva poena i dva puta sa linije za slobodna bacanja. Inače, uz njega samo je Uroš Trifunović (jedan poen) "ubacivao" kada su u pitanju srpski igrači u redovima Partizana.

Inače, Avramović je ubrzo nakon potpisivanja ugovora sa Partizanom letos, zaključao svoj Instagram nalog i obrisao veliki broj (preko 150) slika sa njega, navijači Zvezde su stigli da "iskopaju" i podele na društvenim mrežama neke vrlo zanimljive statuse i komentare.

Naime, u jednom statusu iz oktobra 2014. se vidi da je u društvu još jedne osobe bio u Kombank areni kada je Zvezda igrala sa Valensijom utakmicu Evrolige.

1 / 4 Foto: Printscreen/Instagram/@aleksaavramovic

A januara 2015., kada su crveno-beli igrali sa Makabijem, podelio je sliku sa dvojicom drugara uz komentar "Napred Zvezdo!".

"Delije" su uočile i uzastopne komentare: "mrzim partizan", "zvezda šampion".

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.