LEGENDA PARTIZANA HVALI POSLOVANJE ZVEZDE! OSVRNUO SE NA FINALU UTAKMICU! O OBRADOVIĆU REKAO SLEDEĆE...
KK PARTIZAN, Foto: Saša Pavlić Koky

GORAN GRBOVIĆ

LEGENDA PARTIZANA HVALI POSLOVANJE ZVEZDE! OSVRNUO SE NA FINALU UTAKMICU! O OBRADOVIĆU REKAO SLEDEĆE...

Legendarni košarkaš Partizana Goran Grbović poručio je da je Crvena zvezda veoma blizu trogodišnje licence Evrolige od njegovog bivšeg kola!

Objavljeno:

U razgovoru za "Informer", Grbović je istakao da Evroliga ne prašta neke greške koje je partizan imao u prošlosti - ukupno četiri.

- Zvezda će aplicirati za trogodišnju licencu i blizu je toga. Partizan nije, ima male šanse, jer je napravio tri ili četiri greške u prošlosti što Evroliga neće oprostiti. Partizan je 2000. godine odbio trogodišnju licencu, pa je potom Peković 15 dana pre početka takmičenja odbio Evrokup i igrao FIBU - rekao je Grbović i dodao:

- Zatim sledi Ostojino odugovlačenje pre dve godine da li će igrati ili neće, pa je odlučio da igra Evrokup posle odlska Trinkijerija. Četvrto je poslovanje! Na mejlove Evrolige morate da odgovarate, što Partizan retko radi. Zvezdino poslovanje je drugačije, to je kompanija i to Evroliga jako poštuje. Zvezda je mnogi bliža toj licenci nego Partizan.

1 / 13 Foto: Espreso/ Miloš Dreković

Osvrnuo se Grbović i na finale Kupa Radivoja Koraća.

- Nisam očekivao laku pobedu, ali kada se igra ovakvo finale niko nema prenost. Ipak, kada analizirate tim, način na koji Zvezda igra, takmičenje koje igra, 75 odsto šansi bilo je na stani Zvezde. Igra dobro celu Evropligi, pet ili šest utakmicu su izgubili na jedan posed, da su dobili bili bi u plej-ofu.

Partizan je mlada ekipa, da ne ponavljam floskule, ali zaista je tako, i ima tri igrača od prošle godine. Nikakva magija, ni Greg Popović ne može da sastavi igru. To je proces, navijači to ne razumeju, očekuju čudo od Obradovića. Čudo je samo što je došao. Šta će uraditi, to ćemo videti. Partizan je promenio stil igre, Željko vodi računa o elementima koji su važni za mlade igrače, da bi ih uveo u visoku košarku.

Espreso/Informer


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.