JOKIĆEV TRENER PRIZNAO: Nikola me je POBEDIO!
Jokić i Meloun, Foto: Profimedia

POSLE LUDNICE U SVLAČIONICI!

JOKIĆEV TRENER PRIZNAO: Nikola me je POBEDIO!

Majk Meloun oduševljen potezom Nikole Jokića

Objavljeno: 12:03h

Majkl Meloun je bio izuzetno zadovoljan posle dramatične pobede Denvera u Torontu.

Nagetsi su slavili sa 110:109, a Nikola Jokić je imao još jedno odlično veče.

Finiš je bio prava drama, Nikola je na 12,2 sekunde pre kraja promašio dva bacanja, ali je zato u poslednjoj sekundi imao sjajnu blokadu.

- Sijakam je radio šta je hteo cele večeri, oni igraju isto preko njega. I Van Vlit je imao dobar učinak. Onda smo pred kraj imali neuspeo skok u ofanzivi, ali Nikola je na kraju opet spasao dan za nas- priznao je Meloun.

Majk Meloun
foto: Profimedia

Bilo je zanimljivo u svlačionici, kada je Jokić i pre nego što je Meloun rekao ko je najbolji igrač u defanzivi na utakmici, uzeo lančić koji on tradicionalno dodeljuje iz njegovih ruku.

- Nisu tako skakali što je pobedio, nego što mi je uzeo lančić iz ruku! Čak i pre nego što sam objavio ko je najbolji, prišao mi je i rekao, 'uzeću ja ovo'. Stavio ga je oko vrata i cela svlačionica je poludela od radosti. Pobedio me je. Očigledno, bila je ovo još jedna blokada Jokića koja rasprodaje sve karte. Neverovatan potez je bila ta blokada na Anuobiju- sumirao je utiske trener Denvera.

Morao je na kraju da bude zadovoljan.

- Borili smo se, takmičili, našli put do pobede. Ovo je stvarno bila velika pobeda. Oni su dobili više pobeda kod kuće od bilo koje ekipe u poslednje vreme.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.