VUJOŠEVIĆ OTKRIO POZADINU GAGIĆEVOG ODLASKA: Imao je ponudu ZVEZDE, otišao je nesvesno vođen njihovim INTERESIMA!
Duško Vujošević i Đorđe Gagić, Foto: Starsport©

ekskluzivno

VUJOŠEVIĆ OTKRIO POZADINU GAGIĆEVOG ODLASKA: Imao je ponudu ZVEZDE, otišao je nesvesno vođen njihovim INTERESIMA!

Legendarni trener Partizana ističe i to da Đorđe Gagić nije bio svestan da donosi odluku u interesu večitog rivala

Objavljeno: 18:52h

Najtrofejniji trener u istoriji Partizana, Duško Vujošević, govorio je u podkastu "Partizan Histerical" o novom timu crno-belih, povratku Željka Obradovića, ali i o problemima koji su se dešavali za vreme njegovog mandata u Humskoj.

,,Nisam nikada imao ništa protiv toga da se preko BAT-a naplaćuju zaostale plate, ali sam bio veliki protivnik da se klub napušta tokom sezone" - počeo je Duško ovaj deo razgovora.

,,Gagić je napustio Partizan vođen interesima Crvene zvezde, a da toga nije bio svestan. Otac od njegove tadašnje supruge radio je u valjevskoj košarci, pa je i on uz mnoge trenere učestvovao u raznim konsulaticijama. Crvena zvezda je na kraju zvala Gagića znajući da ne sme da prihvati tu ponudu.

Duško Vujošević
foto: Starsport©

Malo ga je taj poziv dražio. Imali smo mi informacije o nekim sastancima u Valjevu gde je i prvi čovek Crvene zvezde učestvovao i govorio mu o ponudama koje po završetku sezone više nisu postojale od strane crveno-belih. Đorđe zbog navijača Partizana nije smeo da prihvati njihovu ponudu. Odlaskom Gagića Partizan je ostao na jednom centru, pa smo morali da dovedemo Đumića" - istakao je Vujošević.

,,Tokom te sezone Aleks Marić je pokazivao interesovanje da se vrati u Partizan, ali taj transfer je onemogućen preko Miška Ražnatovića takođe u interesu Zvezde" - završio je Dule.

Gostovanje Duška Vujoševića u "Partizan Histerical" podkastu možete poslušati klikom OVDE.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.