OBRADOVIĆ POZIVA NA OPREZ: Zadar je sad na apsolutno drugom nivou!
Željko Obradović, Foto: Starsport

nije isti odnos snaga

OBRADOVIĆ POZIVA NA OPREZ: Zadar je sad na apsolutno drugom nivou!

Meč se igra u ponedeljak od 18.00 u Beogradskoj areni

Objavljeno:

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović rekao je danas da je Zadar drugačiji u odnosu na prvu utakmicu u sezoni i da igra na "drugom nivou" i dodao da će njegova ekipa u predstojećem meču ABA lige pokušati da odigra dobar meč.

- Zadar je ekipa koja je drugačija u odnosu na onu prvu utakmicu kada smo počeli sezonu. Imaju novog trenera, par novih igrača, igraju na apsolutno drugom nivou u odnosu na meč kada smo se sastali sa njima - rekao je Obradović za klupski sajt.

Željko Obradović
foto: Starsport©

U prvom ovosezonskom duelu, Partizan je u Dalmaciji savladao Zadar sa 73:78, a Novu godinu će započeti sutra protiv istog protivnika kojeg će dočekati u okviru 14. kola ABA lige.

- Bila je odložena utakmica sa Megom, tako da smo iskoristili to vreme da radimo, iako smo imali dosta igrača koji nisu bili sposobni da prisustvuju treninzima. Srećom, sada je sve u redu tako da očekujem da probamo da odigramo dobru utakmicu - istakao je Žoc.

Posle 12 odigranih utakmica, crno-beli su četvrti na tabeli regionalnog takmičenja sa deset pobeda i dva poraza, dok Zadar iz 13 mečeva ima skor 4-9 i nalazi se na destoj poziciji.

KK Zadar
foto: ABA LIGA/KK BORAC (DUŠKO RADIŠIĆ)

- Imali smo nedelju dana viška zvog otkazane prethodne utakmice tako da smo imali malo vremena za oporavak i pripremu za Zadar. Igrali smo protiv njih prvu utakmicu u sezoni, bili smo tada neuigrani kao ekipa i mislim da ćemo sada biti mnogo bolje pripremljeni za sutrašnji okršaj - rekao je centar Partizana Balša Koprivica.

Utakmica Partizan - Zadar se igra u ponedeljak od 18.00 u Beogradskoj areni.

(Espreso/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.