TEŠKE REČI NA TEJTUMOV RAČUN: On brine samo o sebi, nije mu bitno da pobeđuje!
Foto: Profimedia

nba

TEŠKE REČI NA TEJTUMOV RAČUN: On brine samo o sebi, nije mu bitno da pobeđuje!

Optužbe na račun prve zvezde Bostona

Objavljeno: 21:09h

Američki ESPN poziva se na sopstvene izvore i navodi da je funkcioner jednog od NBA timova Istočne konferencije izjavio kako najboljem igraču Boston Seltiksa Džejsonu Tejtumu nije bitan klupski, već isključivo individualni uspeh. To se nadovezuje na sumnje da je atmosfera u svlačionici Seltiksa narušena – Markus Smart je u jednom momentu naglasio da upravo Tejtum, ali i Džejlen Braun ne žele da dodaju loptu saigračima.

Džejson Tejtum
foto: Profimedia

Boston nije na nivou koji su navijači najtrofejnijeg tima u istoriji lige očekivali – deseti su na tabeli Zapadne konferencije sa skorom 10-9.

„Deluje da igrači Seltiksa iskreno ne vole kada njihovi saigrači ostvare neki uspeh, a takva je situacija godinama. Nije mi iznenađenje da se tako nešto događa. Džejsonu Tejtumu bitan je samo Džejson Tejtum. Mislim da ga pobeđivanje ne zanima, a ako ga zanima, onda ono mora da bude pod njegovim uslovima. On ne želi da postigne 15 poena i pobedi, on želi da postigne 39 poena i pobedi“, govori neimenovani NBA funkcioner, izvor ESPN.

Džejson Tejtum (23) je u ligi od 2017. godine, kada su ga Seltiksi izabrali kao trećeg pika prve runde NBA drafta i od tada je član tima iz Masačusetsa. Bio je učesnik ol-star duela u poslednje dve godine, a u tekućoj sezoni u proseku po utakmici beleži 25,2 poena, 8,4 skoka i 3,5 asistencija.

(Espreso/Sport klub)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.