CSKA PREKINUO BAJERNOV MINI-NIZ: "Armejci" se vratili iz velikog minusa, Lučić promašio za pobedu!
Foto: Profimedia

evroliga

CSKA PREKINUO BAJERNOV MINI-NIZ: "Armejci" se vratili iz velikog minusa, Lučić promašio za pobedu!

Sjajan meč gledali smo u Moskvi

Objavljeno: 21:00h

Košarkaši CSKA pobedili su Bajern posle preokreta rezultatom 77:74 (18:24, 14:17, 24:16, 21:17).

Gostujuća ekipa je šuterski bolje ušla u meč, pre svega šutom za tri poena. Sa distance je Bajern bio precizan pet puta u prvih 10 minuta, posle kojih je i poveo. Prednost je za nijansu porasla u narednom periodu, pa je nemačka ekipa vodila 41:31 na poluvremenu.

Andrea Trinkijeri
foto: Profimedia

Posle pauze CSKA je počeo da se vraća u igru i preuzima inicijativu. U jednom trenutku ruska ekipa je preko Heketa stigla do preokreta, ali je Lučić vezao četiri poena sa linije penala i vratio prednost Bajernu.

Poslednja deonica donela je novu neizvesnost. Bajern je vodio do osmog minuta četvrte četvrtine. Preokret je Klajburn šutom sa distance za vodstvo od 70:69. Vratio se Bajern u život preko Tomasa i Hantera, ali je usledila nova trojka Klajburna. Lučić je imao priliku da donese Bajernu trijumf trojkom, ali je promašio.

Najefikasniji u Bajernu je bio Hilijard sa 27 poena, Tomas je upisao 17. Lučić je postigao šest poena uz pet skokova i tri asistencije, a Jaramaz četiri poena i dva skoka.

CSKA je predvodio Klajburn sa 17 poena, dok je Šved upisao 12, koliko i Šengelija i Vojtman. Nikola Milutinov je bio bez poena sa četiri skoka i jednom asistencijom.

(Espreso/Sportske.net)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.