HUVENTUD RUTINSKI SAVLADAO TURK TELEKOM: Ovo je stanje u Partizanovoj grupi nakon četiri odigrana kola Evrokupa!
Foto: Profimedia

evrokup

HUVENTUD RUTINSKI SAVLADAO TURK TELEKOM: Ovo je stanje u Partizanovoj grupi nakon četiri odigrana kola Evrokupa!

Lokomotiva i dalje ostaje jedini neporaženi tim

Objavljeno:

U poslednjoj utakmici četvrtog kola Grupe A Evrokupa, španski Huventud je na svom terenu savladao ekipu Turk Telekoma rezultatom 76:67.

Ovo je Huventudu treća pobeda, a turski tim je upisao drugi poraz.

Najveći deo posla Huventud je obavio u prvom poluvremenu, kada su domaći igrali odlično u odbrani i posle 20 minuta igre su vodili sa 43:29. U nastavku, španski tim je bez većih problema uspeo da održi rezultatsku prednost i na kraju zasluženo trijumfovao.

KK Huventud
foto: Profimedia

Para je bio najbolji u pobedničkoj ekipi sa 17 poena i osam skokova, a Pau Ribas je upisao 12 poena i pet asistencija. Kod gostiju Harison i Džonson najefikasniji sa po 17 poena.

KK Partizan
foto: Starsport©

Posle ovog duela, sada imamo i kompletnu tabelu Grupe A posle četvrtog kola Evrokupa: Lokomotiva Kubanj 4-0, Huventud, Partizan i Andora 3-1, Lijetkabelis, Metropolitans i Turk Telekom 2-2, Hamburg 1-3, Slask i Trento 0-4.

U Grupi B, poslednji meč četvrtog kola odigrali su Gran Kanarija i Burg, a španski tim je ubedljivo slavio, rezultatom 78:49. Zanimljivo, prvu četvrtinu domaći su dobili sa 21:3, posle čega je za njih sve bilo mnogo lakše. Bivši košarkaš Crvene zvezde i Mege Dilan Enis je bio najbolji u pobdničkoj ekipi sa 19 poena i sedam skokova.

Tabela Grupe B: Gran Kanarija i Budućnost 3-1, Virtus, Valensija, Venecija, Cedevita Olimpija, Bursaspor i Ulm 2-2, Burg i Promiteas 1-3.

(Espreso/Sportske.net)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.