OBRADOVIĆ NAKON PORAZA OD ANDORE: Pokušali smo da se vratimo u meč, ali na kraju je pobedio bolji tim!
Foto: Starsport

evrokup

OBRADOVIĆ NAKON PORAZA OD ANDORE: Pokušali smo da se vratimo u meč, ali na kraju je pobedio bolji tim!

Izjava trenera crno-belih nakon prvog poraza u novoj sezoni

Objavljeno:

Sve je išlo kao podmazano do srede veče. A onda tamo gde se maltene niko nije nadao, pretrpeo je Partizan prvi poraz u sezoni. Od Andore (60:61).

Posle deset utakmica (sedam u ABA ligi, tri u Evrokupu) crno-beli su poklekli. Najviše usled svojih propsta, na šta je ukazao trener Željko Obradović.

„Svaka čast Andori“, prva je reakcija trenera Parnog valjka posle susreta četvrtog kola Grupe A Evrokupa. „Očekivali smo tešku utakmicu, imali dosta uspona i padova, u trećoj deonici nam je domaćin baš dosta naudio, pokušali smo posle toga da se vratimo, ali je pobedio bolji tim, sigurno“.

Željko Obradović
foto: Starsport

Meč sa Andorom je najslabiji u ofanzivnom smislu za klub iz Humske ove sezone. Nijednom pre ovog gostovanja nije sveden na 60 poena.

„Igrali smo bez koncentracije, u nekim trenucima pravili dosta grešaka, koštao nas je i veliki broj promašenih šuteva za tri poena. I to u situacijama kad smo bili sami. Na kraju smo pretrpeli zasluženi poraz. Andora je defanzivno dobra ekipa“, dodao je Željko Obradović, pred kojim je zahtevnih nekoliko dana.

Pre svega kako bi ekipu mobilisao pred večiti derbi, u nedelju veče.

Strateg Andore Ibon Navaro blistao je od sreće posle treće uzastopne pobede svog tima u Evrokupu.

„Partizan je jedan od najboljih sastava, sa najboljim trenerom u rangu sa Valensijom, Virtusom i Lokomotivom, pa je ovo velika pobeda nad timom sa najboljim trenerom u istoriji Evrolige“, ushićen je bio Navaro misleći na Željka Obradovića.

(Espreso/Mozzart sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.