DEJAN RADONJIĆ: Očekuje nas težak duel protiv Igokee od koje smo izgubili oba meča u Laktašima prošle sezone!
Foto: Starsport

oprezan pred novi izazov

DEJAN RADONJIĆ: Očekuje nas težak duel protiv Igokee od koje smo izgubili oba meča u Laktašima prošle sezone!

Najzanimljivija utakmica kola je pred nama

Objavljeno: 17:02h

Već u nedelju Crvenu zvezdu čeka pred “dupli vikend” najelitnijeg evropskog takmičenja (Žalgiris sreda, i CSKA petak) teška utakmica u okviru ABA lige protiv ekipe Igokee u Laktasima (nedelja 19h).

Crveno beli su u subotu trenirali u hali “Aleksandar Nikolic” i u popodnevnim časovima se autobusom uputili ka Republici Srpskoj na meč 3.kola regionalne lige. Podsetimo, Crvena zvezda je u prve dve utakmice i pored činjenice da je bila osetno oslabljena zabeležila pobede nad ekipama Splita i Budućnosti.

Dejan Radonjić
foto: Starsport

Pred ovaj meč trener Dejan Radonjić osim manjka vremena za pripremu utakmice u ovakvom kalendaru, i dalje ima kadrovskih problema i crveno beli definitivno ni u nedelju uveče neće biti u kompletnom sastavu.

Ekipa Igokee protiv koje su crveno beli odigrali vrlo neizvesne utakmice u prošloj sezoni, zaključno sa polufinalom ABA lige, i ove sezone ima vrlo kvalitetan sastav i velike ambicije u ABA ligi i FIBA Ligi šampiona.

"Ritam utakmica je žestok, nemamo vremena za bilo kakav osvrt ka Makabiju, već odmah moramo da se okrenemo Igokei. Prošle sezone smo izgubili oba meča u Laktašima i to vrlo ubedljivo, a imali smo i vrlo interesantne dvoboje u polufinalu ABA lige. Ekipa Bajića krenula dobro, očekuju se dobre stvari od njih i ove sezone. Na nama je da iskontrolišemo kvalitet i dobre stvari ekipe Igokee, time ujedno i ovaj meč”, trener Crvene zvezde Dejan Radonjić.

Ognjen Dobrić ssaglasio se sa trenerom crveno-belih.

"Očekuje nas teška utakmica u Laktašima, uostalom u prošloj sezoni tamo smo doživeli dva poraza. Vremena za pripremu ove utakmice i odmor nemamo, iz Tel Aviva smo stigli u petak, ali uz pomoć stručnog štaba bićemo spremni za ovaj meč protiv ekipe koja je doživela promene između dve sezone, ali je dovela takođe vrlo kvalitetne igrače. Ušli smo od samog starta u naporan ritam, nismo ni kompletni, ali prethodne utakmice pokazale su da ako igramo prema dogovoru iz svlačionice, sa puno želje, energije i kao tim možemo da se nadamo dobrom rezultatu”, rekao je povratnik u tim Zvezde.

Utakmica u Laktašima igra se u nedelju od 19 sati, odmah po završetku meča ekipa kreće za Beograd i počinje pripreme za “duplo kolo” Evrolige i prvi meč pred beogradskom publikom sa Žalgirisom u sredu.

Prodaja pojedinačnih karata za taj meč počinje u ponedeljak u 10 časova.

(Espreso/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.