MITROVIĆ SUMIRAO UTISKE IZ TEL AVIVA: Briljantna partija koja mu je donela epitet najboljeg skakača kola
Foto: Starsport

PREPUN POZITIVNE ENERGIJE

MITROVIĆ SUMIRAO UTISKE IZ TEL AVIVA: Briljantna partija koja mu je donela epitet najboljeg skakača kola

Košarkaš crveno-belih dotakao se i situacije sa povređenim igračima

Objavljeno: 15:24h

Košarkaši Crvene zvezde stigli su do prve pobede u Evroligi, i to u gostima nad Makabijem. Jedan od heroja trijumfa bio je Luka Mitrović koji je meč završio sa 11 skokova što je bilo sasvim dovoljno da bude najbolji skakač drugog kola Evrolige.

- Dobro odigrana utakmica u Tel Avivu s naše strane. Kontrola utakmice svih 40 minuta uz manje padove, ali koliko je dobro bilo govori činjenica da smo vodili od prvog koša i imali rezultat na našoj strani - počinje Luka Mitrović sa sumiranjem utisaka za Mocart Sport i nastavlja:

- Odbranom smo kontrolisali tok utakmice, zaustavili Makabi u onom što najbolje rade - brzoj igri, tranziciji, šutu za tri poena. Uveli smo ih u naš ritam, koji nama odgovara, na iznenađenje mnogih prilično ubedljivo slavili.

Luka Mitrović
foto: Starsport

Mitrović se dotakao i situacije sa povređenim igračima:

- Nema neke tajne. Nalazili smo se poslednjih sedmica u teškoj situaciji usled izostanaka brojnih igrača. Od turnira u Minhenu smo u teškoj poziciji, spremali smo utakmice na specifičan način. U takvim situacijama čak i da su rezultati bili slabiji mogao bi da se nađe izgovor i malo ko bi vam zamerio. Ali posle ishoda utakmica u Tel Avivu i protiv Budućnosti u Beogradu, sada je zadovoljstvo veće. Pokazali smo šta možemo u ovih nekoliko utakmica. Bez obzira u kom sastavu bili, nećemo izaći s belom zastavom na parket. Uvek smo željni dokazivanja, nadigravanja protiv svakog. To se videlo i u ovom, krnjem sastavu. Ovo su obrisi onoga što želimo da igramo, nadam se da ćemo ovaj koncept držati do kraja.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.