RADONJIĆ ČESTITAO SVIM MOMCIMA: Zvezdin trener blista od zadovoljstva posle velike pobede u Tel Avivu
Foto: Starsport

izjava nakon meča

RADONJIĆ ČESTITAO SVIM MOMCIMA: Zvezdin trener blista od zadovoljstva posle velike pobede u Tel Avivu

Crveno-beli stigli su do prve pobede u Evroligi ove sezone

Objavljeno:

Košarkaši Crvene zvezde pobedili su Makabi u Tel Avivu rezultatom 75:63 i tako stigli do prve pobede u novoj sezoni Evrolige.

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić bio je jako zadovoljan posle trijumfa.

- Prvo čestitke svim momcima na ovoj pobedi, i na dobro odigranoj utakmici, zapravo odličnoj utakmici. Jasno je da smo imali puno problema pre ove utakmice o kojima sam govorio i pre njenog početka, ali je jasno da smo pronašli dodatnu energiju. Odigrali smo jako pametno u odbrani, i realizovali sve ono što je bio plan pred ovu utakmicu. Očekivali smo nakon prvog poluvremena da će Makabi pojačati pritisak na nas, ali naša odbrana je i dalje bila dobra, u napadu smo uradili dosta dobrih stvari i na kraju smo došli do zaista velike pobede i to posebno u ovom trenutku i u situaciji u kojoj se nalazimo.

Radonjić je govorio o pobredama kao i o situaciji koja nije nimalo laka.

- Iskren da budem, imali smo specifičan period za nama. Ostali smo u Istanbulu bez Holinsa, Dobrić i Davidovac su se vratili posle dužeg vremena i igrali u ABA ligi prethodni meč. Igrali smo veoma dobro večeras, svako pojedinačno. Vajt nije spreman, potrebno mu je još dva meseca da se vrati, ali se nadam da će svi ostali biti brzo u trenažnom procesu.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.